Haberler

Bilek Güreşleri Kıyasıya Geçti

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Fatsa ÇEVİKDER Spor Kulübü tarafından organize edilen Fatsa ilçesi Türkiye finalleri seçmesi bilek güreşi yarışmaları düzenlendi.

Dumlupınar İlkokulu Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programa, Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek ve çok sayıda izleyici katıldı. Müsabakada sporcular kıyasıya yarıştılar. Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek yaptığı açıklamada, "Bu tür aktivitelerin Fatsa'da yapılması bizi çok mutlu ediyor. Amatör sporlara devamlı destek veriyoruz. Son zamanlarda Fatsa'da sporda çok büyük başarılar var. İnşallah bu yıl bilek güreşinde Türkiye'de dereceye gireriz" dedi.

Yarışma faaliyet sorumlusu Sezai Batır, "Yaklaşık 1 aydır hummalı bir çalışmayla okullarımıza giderek öğrencilerimize ulaştık. Her okulda ön öleme şeklinde seçme yapıldı. Gençlerimizle burada final müsabakası yaptık. Amacımız bu kadar önemli sporumuzu tanıtmak ve yaşatmaktır' diye konuştu.

Fatsa ÇEVİKDER Spor Kulübü Başkanı Mahmut Bölükbaş ise, "Fatsa'daki okulları tebrik ediyorum, katılım çok güzeldi. Bizim amacımız ata sporumuz olan bilek güreşini Fatsa'daki gençlere tanıtmak, sevdirmek. Gençler hem eğlendi, hem de sporunu yaptılar" şeklinde konuştu.

Yarışma sonucunda sol kolda 50 kiloda Mustafa Salman, 55 kiloda Erkan Gevrek, 60 kiloda Oğuzhan Çakır, 65 kiloda Adem Bayrak, 70 kiloda Harun Ceylan, 75 kiloda Ramazan Çiftçi, 80 kiloda Yiğithan Kuntaş, 80 kilo ve üstünde Umut Özcan birinci olurken, sağ kolda ise 50 kiloda Mustafa Salman, 55 kiloda Anıl Erkoç, 60 kiloda, Oğuzhan Çakır, 65 kiloda Şahin Parlakyıldız, 70 kiloda Harun Ceylan, 75 kiloda Emin Çılgın, 80 kiloda Fatih Yılmaz, 80 kilo ve üstünde Umut Özcan birinci oldu. Birincilerin Ankara'da ay sonunda yapılacak yarışmalarda Ordu ilini temsil edecekleri öğrenildi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dumlupınar Türkiye Fatsa Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title