Haberler

Bilecikspor Yarın Bozüyük Deplasmanında 3 Puan Peşinde

Bilecik 1. Amatör Lig futbol müsabakasında Bilecikspor, yarın Bozüyük deplasmanında 3 puanın peşinde.

Bilecik 1. Amatör Lig futbol müsabakasında Bilecikspor, yarın Bozüyük deplasmanında 3 puanın peşinde.

Bilecik 1. Amatör Lig futbol müsabakasında ligin ilk yarısında elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelen Bozüyük Yeşilyurt Spor, Bilecikspor karşılaşması yarın saat 15.00'da Bozüyük Sentetik Çim Sahada oynanacak.

Karşılama öncesi açıklama yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, yarın çok önemli bir karşılaşma çıkacaklarını belirterek, "Ligin ilk yarısındaki bir erteleme maç olduğu devre arası transfer ettiğimiz oyuncuları oynatamayacağız. Ama diğer futbolcu kardeşlerimizde onların yerini en iyi şekilde dolduracaklarından eminim. Yarın 3 puanı alıp liderle aramızdaki puan farkını 7'ye indirmek istiyoruz. Bu maçın ardından hemen hafta sonu Osmaneli Gençlerbirliği Spor maçına çıkacağız. 6 Puanlık bir maç olacak. Yarın sahada futbolun yanı sıra dostluk ve kardeşlik içinde geçmesini diliyorum" dedi.

Ayrıca, Yeşilyurt Spor - Bilecikspor maçının yanı sıra diğer bir erteleme maçı olan Bozüyük Güneşspor - Vezirhan Spor karşılaşması da yarın 13: 00'da Bozüyük Sentetik Çim Sahada oynanacak. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeşilyurt Bilecik Bozüyük Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title