Haberler

Bilecikspor, Pazaryeri Spor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor, yarın oynayacağı Pazaryeri Spor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatinin beklemeye başladı.

Bilecik 1. Amatör Lig'de mücadele eden Bilecikspor, yarın oynayacağı Pazaryeri Spor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatinin beklemeye başladı.

Bilecikspor, yarın saat 11.30'da Bilecik Edebali Stadı'nda oynayacağı Pazaryeri Spor maçının hazırlıklarını Kapalı Spor Salonu'nda yaptığı son antrenmanla tamamlayarak maç saatinin beklemeye başladı. Antrenmanda futbolcularına ağırlık ve güce dayalı bir çalışma yaptıran Bilecikspor antrenörü Hasan Kol, "Yarın grupta son sıralarda yer alan Pazaryeri Spor ile karşılaşacağız. Bu maçı kazarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bugün bir değişiklik yaparak salon antrenmanı yaptık. Hayli zevkli bir antrenman oldu. Çalışmalarımızı tamamladık maç saatini bekliyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pazaryeri Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title