Haberler

Bilecikspor'dan Spor Güvenlik Kurulu Kararına Tepki

Bilecik’in Bozüyük İlçesi Spor Güvenlik Kurulu’nun almış olduğu karar neticesinde, Bozüyük 1. nolu İlçe Stadı’nda Pazar günün oynanacak Vitraspor-Bilecikspor maçına deplasman misafir takım seyircisi alınmaması kararına Bilecikspor’dan tepki geldi.

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Spor Güvenlik Kurulu'nun almış olduğu karar neticesinde, Bozüyük 1. nolu İlçe Stadı'nda Pazar günün oynanacak Vitraspor-Bilecikspor maçına deplasman misafir takım seyircisi alınmaması kararına Bilecikspor'dan tepki geldi.

Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Yağcı, alınan bu karara tepki gösterdi. Bu kararların sadece Bilecikspor maçları öncesi alındığını iddia eden ve yarın yönetim kurulu üyeleri tarafından bir toplantı yaparak bir basın açıklaması yapacaklarını belirten Cinoğlu ve Yağcı, "Bu karalar sadece bizlere uygulanıyor. Bozüyük İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nun almış olduğu karar neticesinde bütün ilçe ve köylerde sahalar taraftar yönünden güvenilir değil. Yarın diğer ilçe kaymakamları da bu kararı emsal göstererek taraftar istemezler. Bu lig böyle gitmez, bu şartlar altında bu ligi oynatmasınlar o zaman. Yarın yönetim kurulu üyeleri ile bir basın açıklaması yapacağız ve orada bu lig için alacağımız kararı basın açıklaması ile bildireceğiz. Kararda D tribünün etrafının taşlık zemin üzerinde bulunduğundan seyircilerin saha içerisine yabancı madde atabileceği, saha içerisine kolaylıkla girebileceğinden dolayı müsabaka güvenliğini tehlikeye düşüreceği yönümden yazılmış. Burasının böyle olduğu belli değil miydi? Bu taşları oraya dün çocuklar getirip bırakmadı. Bu yaşanan olaylara bir 'dur' denilebilinmesi için yarın kritik kararlar alacağız" dediler.

Ayrıca İsmail Cinoğlu, sosyal medya üzerinden "Sahipsiz miyiz?, herkes her dilediğini yapıyor, artık oynasak ta oynamasak ta fark etmez. Kaymakam bey stadın yerini biliyor mu? İnşallah gider bir bakar. Futbolu kurullar oynatıyor. Karar yok sayılıyor. Temsilcilere gerek yok, kurul oynasın" diyerek sitemde bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title