Haberler

Bilecikli Yerel Sanatçı Hilal Çoşgun İlk Klibini Çekti

Bilecikli yerel sanatçı Hilal Çoşgun, ilk klibine Ankara yöresine ait söz ve müziğin Anonim olan “Suya Gider Allı Gelin Has Gelin” türküsüne çekti.

Bilecikli yerel sanatçı Hilal Çoşgun, ilk klibine Ankara yöresine ait söz ve müziğin Anonim olan "Suya Gider Allı Gelin Has Gelin" türküsüne çekti.

Bilecikli yerel sanatçı Hilal Çoşgun ilk klibi olan Klip, Bilecik'in çeşitli mekanlarında Bilecikli diğer bir sanatçı ve müzisyen Ayhan Çil tarafından çekildi. Dün sosyal medyada klibini sevenleri ile buluşturan Hilal Çoşgun'a ilk tebrik aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Türk Halk Müziği bölümünde öğrencisi olduğu Zara'dan geldi. Zara, sosyal paylaşım sitesinde "İTÜ'den öğrencim Hilal Çoşgun "Suya gider" eserine klip çekmiş. İzlerken gözlerin doldu" demesi oldu.

Kısa zamanda 9 bin izleyici kitlesine ulaşan klip hakkında açıklama yapan Hilal Çoşgun, ilk klibini çektiğini belirterek, "Klibimi sosyal medya üzerinden paylaştığımda ilk tebrik edenler biri hocam Zara oldu. Kendisi beni onure edip klibimi kendi sosyal paylaşım sitesinde yayınladı. Bu beni çok mutlu etti. Her zaman kendisini örnek aldığım hocamın bu davranışına söyleyecek söz bulamıyorum. Bana destek olan diğer hocalarıma, aileme ve bu klibimi çekmemde gece gündüz benimle uyumayan Ayhan Çil hocama çok teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title