Haberler

Bilecik Valisi Elban, Çocuklarla Buluştu

Bilecik Valisi Süleyman Elban, çocuk evinde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

Bilecik Valisi Süleyman Elban, çocuk evinde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

Elban, Polisevi'nde eşi Beyza Elban, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül ve Valilik Özel Kalem Müdürü Filiz Sağır ile kent merkezi ve Bozüyük ilçesindeki çocuk evinde kalanlarla kahvaltıda buluştu.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Elban, yaptığı konuşmada, devletin çocuklar için gerekli her türlü fiziki imkanı sağladığını söyledi.

Çocukların topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmeleri konusunda ihtiyaçlarının giderildiğini ve bakımlarının en iyi şekilde yapıldığını ifade eden Elban, şunları kaydetti:

"Evlerde kalan çocukların aile ortamı içinde her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Çocukların topluma yararlı ve özgüvene sahip bireyler olarak yetişmeleri için devletimiz her türlü imkanı sağlamaktadır. Çocuk evlerinde çocuklarımız, koğuş tarzından ziyade ev ortamında bakıcı annelerle yaşayarak, aile ortamını hissetmiş oluyor. Ayrıca kişisel gelişimlerini olumlu yönde etkilemekte, toplumla kaynaşmalarını sağlamakta ve sorumluluk bilinçlerini geliştirmekte. Çocuklarımızı seviyoruz ve değer veriyoruz. Onlardan isteğimiz, derslerine iyi çalışmaları, vatana ve millete hayırlı birer evlat olmaları."

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Elban Bozüyük Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title