Haberler

Bilecik Tso'dan Ziyaretler

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Uzun, ilçe ve belde belediye belediye başkanları ile oda üyelerini ziyaret etti.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fevzi Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile oda üyelerini ziyaret etti.

TSO'dan yapılan açıklamada, Osmaneli ilçesi, Bayırköy ve Vezirhan belde belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildiği ve görevlerinde başarı dileğinde bulunulduğu kaydedildi.

Uzun ve beraberindekilerin, belediyelerin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundukları belirtilen açıklamada, Bilecik'in gelişimi için belediyelerin ve sivil toplum örgütlerinin birlikte ortak bir çalışma yaparak hareket etmesi gerektiği konusunda fikir birliği oluşturulduğu ifade edildi.

Uzun ve beraberindekilerin, odanın üyelerini ziyaretlerinde de sorun ve istekleri dinleme fırsatı buldukları bildirildi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Fevzi Uzun Bayırköy Osmaneli Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title