Haberler

Bilecik'te Yeşilay Haftası Etkinlikleri

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında çocuklarla bir araya geldi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında çocuklarla bir araya geldi.

Bilecik Pelitözü Ortaokulunda gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Okul Müdürü Özcan Göktaş, Pelitözü Mahalle Muhtarı Ahmet Aydın, öğrenci ve aileleri katıldı. Gerçekleştirilen programda ayrıca, Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Hülya Eçen Çalışkan'ın koordinatörlüğünü yaptığı "Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim" projesinin faaliyetleri kapsamında Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan akıl oyunları sınıfının açılışı da yapıldı.

Gerçekleştirilen programa katılan ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen faaliyetlerin önemine değindi. Bilecik Belediyesi olarak her zaman çocuklara ve eğitime yönelik güzel çalışmaların yanında yer aldıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Çocuklarımız damarlarındaki asil kanı akıl ve zeka oyunları ile koruyacaklar. Bilecik Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde güzel ve anlamlı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu hafta Yeşilay Haftası ve Pelitözü, Bilecik'imizin artık 12'nci mahallesi oldu. İnşallah biz de şehrimizdeki tüm imkanları bundan sonra Pelitözü'ne aktaracağız. Sizin hayalinizdeki arzunuz ve isteğiniz doğrultusunda güzel bir noktaya getireceğiz. Hatta Pelitözü'nü şehrimizin yeni dönemdeki cazibe merkezlerinden biri haline getirmeyi planlıyoruz. Allah sağlık sıhhat verirse 10 yıl ve sonrasında şu karşıdaki alanlarda şehrimizin resmi kurumlarının olduğu yerleşkeyi kuracağız" ifadelerini kullandı.

"Çocuklarımız bizim her şeyimiz"

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise, Bilecik Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde son derece önemli bir çalışmanın yapıldığını belirterek, "Öncelikle Belediye Başkanımız ve ekibine böyle güzel bir çalışmayı sergiledikleri için teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onlara sonuna kadar güveniyoruz. Çünkü onlar damarlarında her zaman asil kanın olduğu yavrularımız. Onlar ve bu millet, asil kanın sahibi olduklarını 15 Temmuz'da gösterdiler. Bu tür faydalı çalışmalar ile de onların bu asil kanlarının korunmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Ebeveyn eğitimi kapsamında tütün, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığı ile sağlıklı yaşam konularında eğitim alan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti. Yeşilay Haftası hakkında şiirlerin okunduğu programda TOKİ Ortaokulu öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı.

Akıl Oyunları Sınıfı açıldı

Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Bilecik Belediyesi tarafından Pelitözü Ortaokuluna kazandırılan Akıl Oyunları Sınıfının açılışı yapıldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü Durmuş ve beraberindeki heyet, öğrencilerle birlikte Akıl Oyunları Sınıfının açılışını yaptı. Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim Projesi Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan, sınıf ve sınıfta yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim projesi kapsamında açılışı yapılan sınıfta öğrenciler, belirli ders ve zaman dilimlerinde faaliyetlerde bulunacak. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilay Haftası Selim Yağcı Pelitözü Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title