Haberler

Bilecik'te Yağmur ve Sis Etkili Oldu

Bilecik’te sabah saatlerinde başlayan yağmurun ardından hava sıcaklığı 8 dereceye kadar düşerken, yaşanan sis ulaşım ve günlük yaşamı olumsuz etkilemeye başladı.

Bilecik'te sabah saatlerinde başlayan yağmurun ardından hava sıcaklığı 8 dereceye kadar düşerken, yaşanan sis ulaşım ve günlük yaşamı olumsuz etkilemeye başladı.

Bilecik şehrin merkezi ve yüksek kesimlerinde etkili olan sis trafiği etkiliyor. Sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran sis nedeniyle görüş mesafesinin 20 metreye kadar düşmesi sonucu kavşaklarda uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücüler cadde ve sokaklarda araçlarının sis lambalarını yakarak güçlükle ilerleyebildi. Bağlantı yollarında da zaman zaman ulaşımda zorluklar yaşanmaya başlandı. Öğlen saatlerine doğru etkisini yavaş yavaş kaybetmeye başlayan sis sebebiyle bazı binalar görünmez oldu.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, sıcaklığın düşmesi sonucu havanın iyice soğuyacağını ve yağışların bir müddet daha devam edeceği uyarısında bulundular. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title