Haberler

Bilecik'te Trafik Kazası, 2 Yaralı

Bilecik'te, bir aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Hasar gören araç, yaklaşık 5 metrelik şarampolden itfaiye ve arama kurtarma ekiplerinin desteği ile çıkartılabildi.

Selöz köyünde Bilecik istikametine gelmekte olan Mehmet Boztaş yönetimindeki 11 AV 855 plakalı kamyonet, Polis Okulu yakınlarında yolun bozuk olması sebebi ile sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada, araç sürücüsü Mehmet Boztaş ve yanında bulunan Özgür Toprak yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Bu arada, yaklaşık 5 metrelik şarampole yuvarlanan aracın kurtarılması için çalışma başlatıldı. Bilecik Belediyesi'ne bağlı itfaiye ve AFAD ekiplerinin yardımı ile araç ve çekici yardımıyla şarampolden çıkarıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Boztaş Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title