Haberler

Meslekten Atılan Polis Memuru İntihar Etti

Güncelleme:

Bilecik'te rüşvet suçundan hapis ve meslekten men cezası alan 2 çocuk babası polis memuru, tabancayla göğsüne ateş ederek canına kıydı.

Bilecik'te rüşvet suçundan mahkemece verilen hapis ve meslekten men cezası Yargıtayca onanan evli 2 çocuk babası polis memuru 43 yaşındaki Serdal Eldemir, parkta tabancayla göğsüne ateş ederek yaşamını yitirdi. Eldemir geride, 'çocuklarına haram lokma yedirmediğini' yazan bir not bıraktı.

İNTİHAR EDEN POLİS, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik'in Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Serdal Eldemir tabancayı göğsüne dayayarak 2 el ateş etti. Ağır yaralanan Eldemir vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ambulansıyla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Serdal Eldemir doktorların çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Serdal Eldemir'in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

"BEN ÇOCUKLARIMA HARAM LOKMA YEDİRMEDİM" NOTU BIRAKTI

Serdal Eldemir'in 3 yıl önce Bilecik Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi'nde polis memuru olarak görev yaparken, bir kamyon şoföründen rüşvet almakla suçlandığı ve hakkında açılan dava sonucu mahkemece 1 yılın üzerinde hapis ve meslekten men cezasına çarptırıldığı belirtildi. Bu cezanın geçtiğimiz günlerde yargıtayca onanıp kesinleşmesi üzerine Serdal Eldemir'in bunalıma girdiği belirtildi. Eldemir'in geride "Ben çocuklarıma haram lokma yedirmedim. Haram yiyenler ortalıkta geziyor" yazılı not bıraktığı kaydedildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Bilecik Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

tuncmobilWeb@haberler.com:

rusvet yemeden once dusunecektin bunlari akilsiz

0
20
yanıtYanıtla
Ahmet EldemirmobilWeb@haberler.com:

amcam hayatında rüşvete el uzatmadı sizi de Allah a havale ediyorum yorumlarınızda dikkat edin ne konuştuğunuza ölenin arkasından

14
0
yanıtYanıtla
alper ertuğ:

kilolarca altın koysalar önüne tanesine tenezzül etmeyecek kadar onurlu şerefli haysıyetli bir kişiliktir serdal eldemir. namazında niyazında manevi duyguları millliyetciliği hat safada onurlu bir insandı. . ülkenin adaleti bu işte 17 aralık lar örtbas edilirken şerefsizce iftiraya maruz kalanların dramı bu ALLAH ffetsin mekanın cennet olsun onurlu şerefli yiğit

10
3
yanıtYanıtla
Yunus ColakmobilWeb@haberler.com:

Polis halä rusvet oliyormu bunlarin maasi vena degil ALLAH bunlari gozunu doyirsun

2
10
yanıtYanıtla
Necati CEYLANmobilWeb@haberler.com:

Yapilan yorumlara dikkat edin haddinizi bilin karsinizdaki insani tanimadanda yorum yazmayin.Allahin adini agzina alirken once kotu dusunmiyceksin.Bu insanlarin ailesi var serefi onuru var.Zaten bunlar oldugu icin intihar etti.Rusvet alan biri yuzsuz olur canina kiymaz.

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

at iftirayı bulaşsın ne kadar kolay, bu polis in ölümüne sebeb olanların bu dünya da da ahirette de yüzü gülmesin, allah rahmet etsin cennet mekanı olsun,

4
0
yanıtYanıtla
adsizmobilWeb@haberler.com:

Sizlerin nasil insan oldugunuzu cozemiyorum .insanlari tanimadan ne kadar acimasiz duygusuz merhametsizce yorum yazabiliyorsunuz .bilip bilmeden kotu yorum yazanlar ilk once donup bi kendinizi sorgulayin .insanlari tanimadan yargilamayi birakin artik .zaten boyle kotu yorumlar atan insanlarin ne merhamet duygusu gelismistir nede vicdan .rusvet alan bi insan kendisine kiyacak kadar onurlu bi sahsiyete sahip olmaz. Allahtan rahmet diliyorum .

4
0
yanıtYanıtla
Turan ağcamobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin bazı haysiyet yoksulları iftira atıyorlar allah bela larını versin

4
0
yanıtYanıtla
pazaryerili:

Kardeşim senin içini çok iyi bilen bir arkadaşın, kardeşin olarak seni tanıyor ve seviyorum. Mekanın cennet olsun seni bu durumlara düşürenlerden Allah hesabını sorar. Gani gani Allah rahmet eylesin mekanın cennet olur inşallah.

3
0
yanıtYanıtla
BATUHAN ELDEMIR:

Serdal amca, insallah yattigin yer nur olur mekanin cennet olur. Her haksizliga ugradin gururuna yediremedin, allah seni bu hale dusurenleri bildigi gibi yapsin. . Seninle olacak herzaman icin kalbimiz. . . ??

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title