Haberler

Bilecik'te Puanlı Atletizm İl Birinciliği Koşuları Düzenlendi

Okul Sporları 2015-2016 Faaliyet Programında yer alan Okul Sporları Genç Erkekler Kızlar Puanlı Atletizm İl Birinciliği müsabakaları Bilecik’te gerçekleştirildi.

Okul Sporları 2015-2016 Faaliyet Programında yer alan Okul Sporları Genç Erkekler Kızlar Puanlı Atletizm İl Birinciliği müsabakaları Bilecik'te gerçekleştirildi.

Müsabakalara erkeklerde 5, kızlarda 3 olmak üzere toplamda 8 okul katılırken, yaklaşık olarak 80 sporcunun mücadele etti. Müsabakalarda kızlı erkekli 15 farklı branşta sporcular ter döktü. Müsabakalarda dereceye giren okullar, Genç Kızlar birincisi Bozüyük Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikincisi Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi, üçüncüsü Bilecik İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Genç Erkekler, birincisi Bozüyük Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikincisi Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi, üçüncüsü Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Dereceye giren okullara madalyalarını ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Bozüyük Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Karaca ve Beden Eğitimi öğretmenleri takdim etti.

Öte yandan, dereceye giren okulların Kocaeli'nde gerçekleştirilecek olan grup yarışmalarına gitmeyi hak kazandığı belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şeyh Edebali Bozüyük Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title