Haberler

Bilecik'te Öğrenciler Seviye Belirleme Sınavında Ter Döktü

Bilecik’te özel bir okulda düzenlenen seviye belirleme sınavında yaklaşık 500 öğrenci ter döktü.

Bilecik'te özel bir okulda düzenlenen seviye belirleme sınavında yaklaşık 500 öğrenci ter döktü.

Bilecik Özel Hatem Okulları Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Seviye Belirleme Sınavında yaklaşık 500 öğrenci ter dökerken velileri de okul bahçesinde heyecanla bekledi. Yapılan sınav hakkında değerlendirme yapan okul müdürü Zafer Bozkurt, yaklaşık 500 öğrencinin sınava katıldığı belirterek, "Ailelerin ve öğrenciler teveccüh göstererek bu sınavda bizleri seçtiler. Çeşitli seviyelerde 4,5,6,7 ve 8'inci sınıf öğrencileri için seviye belirleme sınavı bu. Zaten bu sınav durumlarını anlamakla ilgili bir değerlendirme. Umut ederim ki çocuklarımız güzel sonuçlar alarak ailelerini mutlu edeceklerdir. Bilecik için ek bir eğitim kurumu her zaman için kazanımdır. Umarım bizim benzeri kurumlarda Bilecik'te çoğalmasıyla Bilecikliler fayda alır. Biz bu yıl Bilecik'e bir nefes getirmeye çalışıyoruz. Eğitim normları içinde, normal standartların içinde öğrenci odaklı bir eğitim planlıyoruz. Amacı; önce çocuk mutlu olacak, sonra başarı" dedi.

Sınavdan çıkan öğrenciler ise; sınavın kendileri için bir durum belirlemesi olduğunu ve güzel bir sonuç almak istediklerini belirttiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title