Haberler

Bilecik'te "Ödüllü Kitap Okuma Yarışması"

Bilecik’te, İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve İl Halk Kütüphanesinin ortaklaşa düzenlediği "Bilinçli Çocuk Güvenli Gençlik" projesi kapsamında “Ödüllü Kitap Okuma Yarışması” düzenleniyor.

Bilecik'te, İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve İl Halk Kütüphanesinin ortaklaşa düzenlediği "Bilinçli Çocuk Güvenli Gençlik" projesi kapsamında "Ödüllü Kitap Okuma Yarışması" düzenleniyor.

İl Merkezinde bulunan 3 Bin 500 ortaokul öğrencisine yönelik olarak, Bilecik İl Halk Kütüphanesi koordinesiyle 1 Haziran 30 Kasım tarihleri arasında 6 ay sürecek kitap okuma yarışmasında en çok kitabı okuyarak dereceye giren çocuklara ödül verileceği bildirildi. İl Halk Kütüphanesine üye olarak en çok kitap okuyan öğrencilerden birinciye laptop, ikinciye tablet bilgisayar ve üçüncüye de bisiklet ödülü verileceği belirtildi.

Ayrıca yarışmaya, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıflardan öğrencilerin katılacağı öğrenildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title