Haberler

Bilecik'te İş Yeri Açılışı

Bilecik’te yeni konsepti ve yenilenen yüzü ile hizmete giren R&R Kuyumculuğun yeni yerindeki açılışında bürokratlar bir araya geldi.

Bilecik'te yeni konsepti ve yenilenen yüzü ile hizmete giren R&R Kuyumculuğun yeni yerindeki açılışında bürokratlar bir araya geldi.

17 yıldır Bilecik'e kuyumculuk sektöründe hizmet eden R&R Kuyumculuğun açılış törenine; AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, Bilecik Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"1998 YILINDA BİLECİK HALKINA HİZMET VERMEK ÜZERE UFACIK BİR DÜKKANDA NASİF HAYATIMIZA ATILDIK"

R&R Kuyumculuk sahipleri Rafet ve Raşit kardeşler adına açılış konuşması yapan Dilara Yamaç, iki kardeşin 1998 yılında Bilecik halkına hizmet vermek üzere ufacık bir dükkanda hayata atıldıklarını belirtti. Yamaç, "17 yıl önce Bilecik'te başlamış olduğu mücevherat girişimciliği sürecinde karşılıklı güven ve kaliteli hizmetin yanı sıra, Bileciklilerin beğenisi ve takdiri ile bugünlere gelmiş olması sebebiyle öncelikle kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. İlimizde yaşamış olmasıyla gurur duyduğumuz bugün sözleri hala kulaklara küpe mahiyetinde ve altın değerinde olan Şeyh Edebali'nin 'Bolluk insan aldatmayan, yalandan sakınan ve adaletli olanın hakkıdır. Atanı ve milletini say, bil ki sana bereket ancak onlarla kabildir. Geçmişi bilmeyen geleceğini bilemez ve geçmişini iyi belle ki geleceğe sağlam basasın ve nereden geldiğini asla unutma ki nereye gideceğini asla unutmayasın' sözünden alıntı ile devam etmek istiyorum. Sizlerin gönlünü kırmadan bugünlere gelmeye çalıştık ve Şeyh Edebali'nin de öğütlediği üzere sizlere sırtımızı dayadık, nereden geldiğimizi asla unutmadık. Yeniliklerle; ama esas değerlerimizi asla unutmadan bugün yeni yerimizde açılışımızı sizlerle gerçekleştirmek istedik. Hepinize teşrif ettiğiniz için tüm Sünetci ailesi adına teşekkür ederim" dedi.

"AÇMIŞ OLDUKLARI İŞ YERİNİN HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

Sünetci ailesi adına tüm katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Bilecik'in özelliği ve güzelliği burada. Güzel işlerde farklılık gözetmeden bir araya gelebiliyoruz. Cenabı Hak bu birlik ve beraberliğimizi aramızda ki samimiyeti ve kardeşliği bozmasın. Herkesin bir fikri ve düşüncesi olabilir. Ama güzellikler etrafında iyilikler etrafında toplanmayı bildiğimiz süre içeresinde hem şehrimiz hem ülkemiz daha güçlü olacaktır. Sünetci ailesini hepimiz çok uzun zamandır tanıyoruz. Gerçekten işlerini güzel yapıyorlar. Çalışıyorlar ve çalıştıkları alanlarda kendi iş hacimlerini de genişletiyorlar. Burada açmış oldukları iş yerinin kendilerine, şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Tekrar katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Vekillerimize de bize söz hakkı verdikleri için teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun efendim" ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından okunan dualar ve kesilen kurban sonrası açılışa katılan bürokratlar ve aile büyükleri yeni iş yerinin kurdelesini keserek hizmete giren dükkanı gezdiler.

Ayrıca, açılışın ardından konutlara çeşitli ikramlar yapıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Eldemir Selim Yağcı Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title