Haberler

Bilecik'te Haluk Levent Rüzgarı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Bilecik'te hayranlarıyla buluştu.

BİLECİK (İHA) – Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Bilecik'te hayranlarıyla buluştu.

Haluk Levent, CHP Bilecik İl Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde hayranlarıyla bir araya geldi. Konser öncesi sahneye çıkan CHP Bilecik Belediye Başkan adayı Sungur Turan, projelerinden bahsederken Bileciklileri Haluk Levent ile buluşturmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Daha sonra sahneye çıkan Haluk Levent, şarkıları ile Bileciklilere unutulmaz bir gün yaşattı. Verdiği konserin hiçbir siyasi parti ile alakalı olmadığını, Sungur Turan hangi partiden aday olursa olsun onun için konser vereceğini belirten Levent, "Hayata gözlerini yuman Berkin Elvan'ın ardından belki de onunla hiç aynı fikirleri taşımayan ve inandığı doğrunun yüzünden belki de galeyana gelip olayların içine karışan ama sorumsuzca, ahmakça bir saldırıdan sonra vefat eden genç Burak Can'ımıza da, önceki gün Dersim'de bir polis kardeşimizin vefatı ile sonuçlanan ölüme de hep üzüldük. En güzel cümleyi ben kuramam. Onların babası birbirlerini arayarak kurdular ve 'başka çocuklar ölmesin' dediler. Yaklaşık 680 yıl önce yazılan bir şiiri burada türkü olarak okumak istiyorum. Ben şuna inananlardanım, öldürülen çocuklar ötekileştirme kurbanı, bir arada yaşamamız için birbirimize tahammül etmemiz gerekiyor" dedi.

Haluk Levent, daha sonra "Haydar Haydar" türküsünü söyleyerek konserine devam ederken, konser sonunda Bilecikli hayranlarına teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haluk Levent Sungur Turan Bilecik Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title