Haberler

Bilecik'te Halk Oyunları İl Seçmeleri Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) 2016 yılı faaliyet programı kapsamında Bilecik’te Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Seçmeleri gerçekleştirildi.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) 2016 yılı faaliyet programı kapsamında Bilecik'te Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Seçmeleri gerçekleştirildi.

Bilecik Atatürk Spor Salonu'nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmaya, il genelinden 2 kulüp ve 30 sporcu katıldı. Yarışmaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi Şener Öner, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından atanan 4 ilden 8 yarışma hakemi, sporcular ve sporcu velileri katıldı.

Yarışma, geleneksel düzenlemeli ve geleneksel düzenlemesiz olmak üzere büyükler ve gençler kategorisinde gerçekleştirildi. Dereceye giren kulüpler 14-15 Mayıs 2016 tarihinde Ankara'da düzenlenecek olan grup müsabakalarında Bilecik'i temsil edeceklerdir. Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Seçmelerinde derece alan kulüpler, Büyükler Kategorisinde Gençlik Spor Kulübü birinci olurken, Gençler Kategorisinde 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü birinci oldu.

Dereceye giren kulüplere madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız takdim ederek folklorculara Ankara'da düzenlenecek olan grup müsabakaları için başarılar diledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aslan Yıldız Türkiye Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title