Haberler

Bilecik'te Futbol Gecesinde Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısının 9’uncunda, 11 ay önce vefat eden Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı Genel Sekreteri Hayati Kavuşdu anılırken eşi gözyaşlarını tutamadı.

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısının 9'uncunda, 11 ay önce vefat eden Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı Genel Sekreteri Hayati Kavuşdu anılırken eşi gözyaşlarını tutamadı.

Bayırköy Spor Kulübü ve Bayırköy Belediyesi tarafından organize edilen Bilecik Amatör Spor Kulüpleri 9'uncu İstişare Toplantısı sonunda, 11 ay önce vefat eden Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı Genel Sekreteri Hayati Kavuşdu anısına düzenlenen slayt gösterisinde eşi Filiz Kavuşdu gözyaşlarına hakim olmadı. Gecede ilk olarak Bilecik ASFK Başkanı Nusret Tosun ve ev sahibi Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman konuştu. Ardından Hayati Kavuşdu anısına resimlerinden yapılmış bir slayt gösteri izlendi. Ardından Bilecik ASFK Başkanı Nusret Tosun ve ev sahibi Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman söz alarak Hayati Kavuşdu'nun zamansız aralarından ayrıldığı ve Bilecik'te spor camiasında büyük bir kayıp olduğu söylediler. Ardından Hayati Kavuşdu'nun eşi Filiz Kavuşdu'nu sahneye davet edilerek Bilecik ASFK Başkanı Nusret Tosun ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman tarafından birer plaket verildi.

"Eşimle gurur duyuyorum"

Plaket aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Hayati Kavuşdu'nun eşi Filiz Kavuşdu, herkese teşekkür ederek, "Ben şuan çok mutluyum ve eşimle gurur duyuyorum" dedi.

Konuşmanın ardından ayakta durmakta güçlük geçen Filiz Kavuşdu toplantıdan ayrıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bayırköy Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title