Haberler

Bilecik'te Finişer ve Silindir Tartışması

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından çalışmalarda kullanılmak üzere alınan finişer ve silindir alınırken, alınan iş makinaları sosyal medya üzerinde tartışmalara neden oldu.

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından çalışmalarda kullanılmak üzere alınan finişer ve silindir alınırken, alınan iş makinaları sosyal medya üzerinde tartışmalara neden oldu.

Bilecik Özel İdaresi tarafından Kalkınma Bakanlığı hibesi ile alınan sıfır finişer ve silindir, İl Özel İdaresi bahçesinde dualar eşliğinde teslim alındı. Alınan finişer ve silindirin, Bilecik Valisi Süleyman Elban ve AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'in büyük katkılarıyla kente kazandırıldığı öğrenildi. Finişer ve silindir, İl Genel Meclis üyelerinin katılımlarıyla ilk çalışmasını merkez Selöz Köyünde yaparken, çalışmalara Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can da katıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler ise, alınan iş makinaları sonrası sosyal medya üzerinden, "Çalışınca oluyor. Hiçbir kişi, kurum ve kuruluşa (İller Bankası dahil) borçlanmadan sadece kendi öz sermayemizle aldığımız İl Özel İdaremizin ihtiyaç duyduğu finişer ve silindirimize kavuştuk. Emekleri için sayın valimize, özel idare müdürleri ve personeline, en önemlisi Bilecik'in farklı ilçelerinden seçilerek gelen gecesini gündüzüne katarak köylerimize hizmet etmeyi düstur edinmiş İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarıma destek ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ederim. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah" sözlerine yer verdi.

AK Parti Bilecik İl Genel Meclis üyesi ve bir önceki dönem İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ise, alınan finişer ve silindirin Kalkınma Bakanlığı hibesi ile Bilecik'e kazandırıldığını öne sürerek, "AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Valimiz Süleyman Elban'ın büyük katkılarıyla Kalkınma Bakanlığı tarafından ilimize kazandırılan finişer ve silindir İl Özel İdaresine teslim edildi. İlimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Elban Halil Eldemir AK Parti Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title