Haberler

Bilecik'te "Can Dostlarınız İçin Bir Kap Su Kampanyası"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hayvanlardan genel görüntü - Dernek Başkanı Sühendan Senger'in açıklaması Bilecik'te "Can Dostlarınız İçin Bir Kap Su Kampanyası" Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Bilecik'te, Hayvanları Koruma Derneğinin başlattığı "Can Dostlarınız İçin Bir Kap Su Kampanyası" ile sıcaktan etkilenen hayvanlar korunmaya çalışılıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hayvanlardan genel görüntü - Dernek Başkanı Sühendan Senger'in açıklaması Bilecik'te "Can Dostlarınız İçin Bir Kap Su Kampanyası" Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Bilecik'te, Hayvanları Koruma Derneğinin başlattığı "Can Dostlarınız İçin Bir Kap Su Kampanyası" ile sıcaktan etkilenen hayvanlar korunmaya çalışılıyor.Dernek Başkanı Sühendan Senger, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hava sıcaklıklarının arttığı günlerde sokak hayvanlarına karşı vatandaşların daha duyarlı olmaları için kampanyaya destek beklediklerini söyledi.Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığında sokak hayvanlarının su ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak için herkesin kapısının önüne bir kap su koyması halinde hayatlarının kurtulabileceğini belirten Senger, vatandaşların sokakta yaşayan hayvanlar konusunda duyarlı olmaya davet etti. Senger, şöyle konuştu: "İnsan demek doğa demek, hayvan demek birlikte yaşamak demek. Sıcak günlerde herkes bir kap su ve artan yemeklerle bu kampanyaya destek vermeli. Bilecikli hayvan dostları, bu konularda çok duyarlı. Herkesin kapısının önünde su ve yemek kapları bulunduruyor ama 'koku oluyor' diye komşuların şikayeti üzerine belediye çalışanları kapları kaldırıyor. Lütfen bunları yapan insanlara engel olmayalım, o hayvanların suya ve yemeğe ihtiyaçları var. Artan yemeklerinizi mutlaka akşamları kapıların önüne çıkaralım. Artan yoğurt kovalarına, derin kaplara ve pet şişeleri kesip onlara su koyalım. Aşırı sıcaklarda sokaklardaki tüylü dostlarımızın buna dayanamayabilir. Sokaktaki tüylü dostlarımızın su ve yiyecek ihtiyaçlarını kampanyaya destek vererek karşılayabiliriz."

Kaynak: AA / Güncel

Bilecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title