Haberler

Bilecik'te "Bitkisel Atık Yağlarını Ayrı Topluyor" Projesi

Bilecik Belediyesi tarafından "Temiz çevre ve sağlıklı yaşam" sloganıyla 2011 yılında başlanılan "Bitkisel atık yağlarını ayrı topluyor" projesine destek veren 7 kurum ve kuruluşa ödülleri verildi.

Bilecik Belediyesi tarafından "Temiz çevre ve sağlıklı yaşam" sloganıyla 2011 yılında başlanılan "Bitkisel atık yağlarını ayrı topluyor" projesine destek veren 7 kurum ve kuruluşa ödülleri verildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kent Ormanı'nda gerçekleşen ödül töreninde,  dünyada gelecek yıllarda iki önemli meselesinden birisinin insanoğlu, diğerinin de enerji kaynakları olacağını söyledi.

İnsanoğlunun hayatiyetini devam ettirebilmesi için temiz bir çevreye ihtiyaç olduğunu vurgulayan Yağcı, şunları kaydetti:

"Çevreyi hor gören geleceği zor görür. İşte insanoğlu olarak, medeniyetimizin devamıyla hayatiyetimizin devamı arasında dengeyi iyi oluşturabilirsek, dünya üzerindeki insanlığın varlığı daha uzun sürebilir. Medeniyeti devam ettirmek için, çevreyi yok edersek veya hayatiyet için medeniyetten uzak kalırsak, bunlara ilişkin iyi bir koordinasyon ve denge kurulmazsa insanoğlu için sıkıntılı zamanlar olabilir. En önemli şey, yeni enerji kaynaklarından daha ziyade, mevcut kullandığımız kaynakları yenilenebilir, dönüşüm şeklinde kazandırılması, son derece önemli. Bir taraftan kullanıyoruz, atıyoruz, attığımız malzeme, hem çevreyi kirletiyor, hem de yeniden kullanım imkanından uzaklaşıyoruz. İşte bitkisel atık yağlar da bunların toplanması da böyle bir şey. Kullanıyoruz ihtiyacımızı gideriyoruz."

Belediye çevre mühendisi Gürkan Akyurt da 2011 yılından itibaren çevre ile yapılan çalışmaların sunumunun ardından atık yağ toplama kampanyasına destek vererek, dereceye giren kurum ve kuruluşlara ödülleri verildi.

Programa, Bilecik 2. jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik POMEM Müdürü Sadettin Aksoy, mahalle muhtarları, kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Selim Yağcı Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title