Haberler

Bilecik'te Bir İlk

Bilecik’te, 11 blok içinde 130 hanenin bulunduğu sitede bir ilk gerçekleştirilerek bloklar arası halı saha turnuvası düzenlendi.

Bilecik'te, 11 blok içinde 130 hanenin bulunduğu sitede bir ilk gerçekleştirilerek bloklar arası halı saha turnuvası düzenlendi.

Bilecik merkez Beşiktaş Mahallesi'nde bulunan ve içinde 130 haneyi barındıran 500 Evler Sitesi yönetimi, yaptığı kültürel ve sosyal faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek, site içinde bulunan 11 bloktan birer takım oluşturmak kaydıyla halı saha turnuvası düzenledi. Her blokda bu turnuvaya ilgi göstererek birer takım çıkardı ve bloklar arası halı saha turnuvası başladı.

Site yöneticisi Mehmet Şimşek, böylesi bir turnuvada katılım çok yüksek olduğu için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şimşek, "Sitelerdeki komşuluk bağlarını pekiştirmek ve site sakinlerine güzel bir etkinlik yapmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenliyoruz. Bu sadece onlardan bir tanesiydi. Futbol turnuvası sayesinde sitemizin içinde bulunan komşularımız birbirleri ile tanışma imkanı olacak. Böyle bir turnuva yapıyoruz ama aslında hedefimiz ve temennimiz daha büyük. Biz istiyoruz ki tüm sitelerde bu uygulama başlasın siteler arası yapalım. Bilecik'te yaşayan vatandaşlarda bu şekilde birbirlerini tanıyabilirler. Tabii ki böyle bir organizasyon site sakinlerinin katılımına bağlı biraz. Bizim turnuvada 11 blok da oturan komşularımız olur dediler ve şuan memnunlar bu uygulamadan. İnşallah hak edenin kazandığı güzel bir turnuva izleriz" dedi.

"BİLECİK'İN EN AKTİF SİTESİYİZ"

Site sakinleri Vahdettin Tetik ise, yoğun geçen günlerinin ardından komşuları ile güzel bir akşam geçirdiklerini belirterek, "Bilecik'te aktif sitelerden bir tanesiyiz herhalde. Site yöneticimiz geçtiğimiz aylarda çocuklara sokak sineması düzenleyerek çocuklara keyifli anlar yaşatmıştı. Şimdi de böyle bir organizasyon düzenledik ve keyifli geçeceğini düşünüyoruz" dedi.

Ayrıca, sahada ter döken beyleri saha kenarında eşleri ve çocukları desteklerken, G blok ile B blok arasında oynana turnuvanın ilk maçını 10-13 skorla B blok kazandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Şimşek Beşiktaş Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title