Haberler

Bilecik'te Asılsız İhbar Ekipleri Harekete Geçirdi

Bilecik’te 112 Acil Servis’i arayan bir vatandaşın arkadaşının intihar ettiğini söylemesi polis ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi.

Bilecik'te 112 Acil Servis'i arayan bir vatandaşın arkadaşının intihar ettiğini söylemesi polis ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi.

Olay dün gece, Bilecik merkez Beşiktaş mahallesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, 112 Acil Servis telefonunu arayan bir vatandaş, "Enver isimli arkadaşımız intihar etti" diyerek ekiplere adresi verdi. Acil Servis komuta birimi hemen ihbarı değerlendirerek olay yerine hareket etti. Olayın adlı bir vaka olduğu için polis ekiplerine de haber veren sağlık ekipleri kısa süre içinde adrese ulaştılar. Ekipler olay yerine gelince adres teyidi için aradıkları ihbarcının telefonu kapalıydı. Polis ve 112 Acil Servis ekipleri bir süre daha mahallede yaptıkları incelemenin sonucunda ihbarın asılsız olduğu anladılar ve bölgeden ayrıldılar. Yaşanan bu olayları mahalle sakinleri meraklı gözler ile izledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title