Haberler

Bilecik'te Asayiş

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte düzenlenen asayiş uygulamasında haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 50 kişinin yakalandığı bildirildi.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte düzenlenen asayiş uygulamasında haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 50 kişinin yakalandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kent ve ilçelerde ayrı operasyonda 4,98 gram bonzai, 5 gram metamfetamin madde, 2 adet bonzai sigara, 2 adet uyuşturucu hap, 5 bin 167 kök haşhaş bitkisi ile 2 bin 170 paket kaçak sigara, sahte 100 dolar ve çek ele geçirildiği, 10 kişinin yakalandığı bildirildi.

Açıklamada, Asayiş Şubesi ekipleri tarafından merkezde kurusıkı tabanca ile ateş kişi yakalandı. Bir şüphelinin Cumhuriyet savcılığının izniyle evinde ve iş yerinde yapılan aramada tabanca ele geçirildi. Evden hırsızlık olayına karışan kişinin kimliği tespit edilerek, yakalandı. Dolandırıcılık olayına karışan iki yakalanırken, suçta kullanılan av tüfeği, ruhsatsız av tüfeği ve beyzbol sopa ele geçirildiği kaydedildi.

Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce, 5 içkili restoran, 19 kıraathane, 7 internet kafe, 8 kafe, 4 oyun salonu, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 9 kıraathane, internet kafe ve oyun salonu, 2 içkili yer, 10 umuma açık iş yeri, Söğüt İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ise 3 internet kafe, 13 kahvehane, oyun salonu, 3 içkili iş yeri ve 3 tekel bayi, Gölpazarı Polis Merkez Amirliği'nce 12 kıraathane, internet kafe ve içkili iş yeri, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce 23 kıraathane, internet kafe, beş içkili ve hamam, Pazaryeri İlçe Emniyet Amirliği'nce 9 kıraathane, internet kafe, oyun salonu, 2 tekel bayi ve hamam, Yenipazar İlçe Emniyet Amirliği'nce 5 kahvehane, iki içkili iş yeri ve iki tekel bayi ile İnhisar İlçe Emniyet Amirliği'nce 4 kıraathane, 2 içkili restoran, internet kafe ve 2 tekel bayinin denetlendiği, 1 iş yerine canlı müzik yapmaktan ve tekel bayiine işlem uygulandığı bildirildi.

Söz konusu denetimlerde, "emre aykırı davranıştan, sarhoşluk, gürültü ve tütün mamulleri tüketilmesi" suçlarından 16 kişiye bin 924 lira para cezası uygulandı.

Trafik denetimlerinde ise alkollü araç kullanan 27, hız ihlali yapan 3 bin 373, emniyet kemeri takmayan 24, kırmızı ışık ihlali yapan 23, kasksız motosiklet kullanan 20, park yasağı bulunan alanlara aracını park eden 106, aracının muayenesini yaptırmayan 212, taşıma sınırı üzerinde yolcu taşıyan 5, taşıma sınırı üzerinde yük taşıyan 6 araç ve sigortası yaptırmayan 35, diğer trafik kurallarını ihlal eden 952 sürücüye ceza kesildi.

Kaynak: AA / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title