Haberler

Bilecik'te Aile Sağlık Merkezi Protokolü İmzalandı

Bilecik Belediyesi ve Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Beşiktaş Mahallesi Aile Sağlık Merkezi protokolü imzalandı.

Bilecik Belediyesi ve Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Beşiktaş Mahallesi Aile Sağlık Merkezi protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol kapsamında, yaklaşık 8 bin kişilik nüfusa sahip Beşiktaş Mahallesinde Bilecik Belediyesi tarafından yapılan 2 sağlık personeli ile hizmet verecek Aile Sağlık Merkezinin, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne devri yapıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı imzalanan protokol hakkında yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi ve Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde güzel bir çalışmaya imza attıklarını belirterek, "Hürriyet, Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallemizde daha önce sağlık alanında eksiklikler vardı. Aile hekimi ve sağlık personeli ile insanlarımıza sağlık hizmeti kısmını da Halk Sağlığı Merkezimiz yerine getirecek. En kısa zamanda inşallah bu güzel hizmeti vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İlerleyen dönemlerde ise bu güzel uygulamayı Bahçelievler ve diğer Mahallelerimize de kazandırmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Bilecik Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Ömer Balcı, iki kurum arasında çok güzel bir çalışmaya imza atıldığını vurgulayarak, yaptığı katkılar dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Sağlık Bakanlığı'ndan gerekli izinleri alan ve Nisan ayının ortalarında hizmete girmesi planlanan Sağlık Merkezi protokolü, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Sağlık Müdürü Balcı tarafından imzalandı.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçelievler Selim Yağcı Beşiktaş Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title