Haberler

Bilecik'te "Aile Komisyonu" Toplantısı

Vali Yardımcısı Mustafa Güney başkanlığında "Aile komisyonu" toplantısı yapıldı.

Vali Yardımcısı Mustafa Güney başkanlığında "Aile komisyonu" toplantısı yapıldı.

Vali Yardımcısı Güney, Erkek Yetiştirme Yurdu Toplantı Salonu'nda, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül ve Denetimli Serbestlik İl Müdürü Emin Özel'in yanı sıra kamu kurum temsilcilerinin katıldığı toplantıda, bireyin doğal çevresi olan ailesinin yetişmesinde en büyük güce ve işleve sahip olduğunu söyledi.

Anne ve babanın çocukların eğitim ve gelişim sürecinin doğal üyeleri olduğunun altını çizen Vali Yardımcısı Güney, "Bu nedenle çocukların doğal eğiticisi olan anne ve babaların bilinçli ve sistemli bir şekilde eğitim sürecine katılmaları gerekmektedir. Vatandaşlarımızın hem Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Aile eğitim" programlarına hem de Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 0-18 yaş "Anne-baba" eğitimlerine katılmaları önemli" ifadesinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akgül ise 2015 yılında "Aile eğitim" programı kapsamında 25 eğitimci uzmanın eğitim aldığı ve eğitimcilerin aile eğitimleri vereceğini bildirdi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bektaş Uçkun da 2015 yılında 0-18 yaş aile eğitimleri kapsamında 7 ayrı eğitimin yanı sıra Halk Eğitim Merkezi'nde 200 kişiye eğitim verildiğini anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Muhammet Akgül Mustafa Güney Emin Özel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title