Haberler

Bilecik'te Aday Memurlar Yemin Etti

Bilecik Valiliği emrine atanan ve adaylık süreçleri sona eren memurlar, düzenlenen törenle yemin etti.

Bilecik Valiliği emrine atanan ve adaylık süreçleri sona eren memurlar düzenlenen törenle yemin etti.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen yemin törenine, aday memurların yanı sıra Vali Yardımcısı Metin Çınar, Ekrem Ballı ve Mustafa Güney, İçişleri Bakanlığına bağlı kurum müdürleri ile personel katıldı.

Vali Yardımcısı Çınar, yaptığı konuşmada, memurların kurumca belirlenen temel hazırlayıcı ve uygulamalı eğitim sınavlarında başarılı olduklarını ve olumlu sicil aldıklarını söyledi.

Adayların staj döneminin sona erdiğini ifade eden Vali Yardımcısı Çınar, "Asli devlet memurluğuna atanmalarına karar verilen bu personellerimiz, adaylık dönemlerinde gösterdikleri çalışma, disiplin, beceri ve görev yaptıkları birimde aldıkları olumlu sicilleri nedeniyle adaylıkları kaldırılarak asil devlet memur olarak atanmaya hak kazanmışlardır. Memur arkadaşlarımızın yapacakları çalışmalarla daha güzel yerlere geleceklerine inanıyorum. Genç arkadaşlarıma yaşantılarında başarılar diliyorum" dedi.

Vali yardımcılarının ve daire müdürlerinin başarı temennisinde bulunduğu aday memurlar, ellerine Türk bayrağına koyarak yemin etti. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Bilecik Valiliği Mustafa Güney Metin Çınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title