Haberler

Bilecik'te 15 Yaşındaki Çocuğu Dolandıran Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Bilecik’te 15 yaşındaki kızı dolandırdıktan sonra polis tarafından yakalanan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Bilecik'te 15 yaşındaki kızı dolandırdıktan sonra polis tarafından yakalanan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, dün TOKİ Mergül Sitesi'nde 15 yaşındaki kızı, "Baban kuyumcu soygununa karışmış, kimliği orada düşmüş. Evde bulunan altınları ve paraları evin arkasındaki çöp kutusunun oraya getir" diyerek kandıran ve yaklaşık 3 bin TL para, 3 bilezik ve 15'e yakın küçük altını alarak kayıplara karışın Sedat Y. (31), aynı gün içinde Ertuğrulgazi Mahallesi'nde bir başka vatandaşı daha dolandırmaya çalışırken suçüstü yakalanmıştı. Sedat Y. ilk ifadesinde suçunu kabul etmiş ve Şanlıurfa'da bulunan asker arkadaşı Osman G.'nin (31) Bilecik'teki vatandaşlarla telefonla konuşup onları kandırdığını, kendisinin de sadece paraları ve verilen ziynet eşyalarını alıp bunları arkadaşına verdiğini söylemişti.

Bunun üzerine Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürü Seyhan Yıldırım ve ekibi, yürüttükleri çalışma sonucunda Şanlıurfa'da bulunan Osman G.'yi de Bilecik'e getirmeyi başardı. Bilecik Otogarı'nda dün gece saatlerinde yakalanan Osman G. ile dün suçüstü yakalanan Sedat Y., emniyette ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title