Haberler

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitenin Acı Günü

Arkadaşları ile Bursa’nın İznik ilçesine gezmeye giden ve yol dönüşü fenalaşarak hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Ali Türkol’un cenazesinde cemaat avluya sığmadı.

Arkadaşları ile Bursa'nın İznik ilçesine gezmeye giden ve yol dönüşü fenalaşarak hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Ali Türkol'un cenazesinde cemaat avluya sığmadı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ali Türkol (31) geçtiğimiz gün arkadaşları ile birlikte İznik'e gezmeye gitti. Orada gezerek piknik yapan Ali Türkol ve arkadaşları Bilecik'e dönmek için yola çıktılar. Yenişehir'e geldikleri sırda fenalaşan Ali Türkol, arkadaşı tarafından Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 31 yaşındaki güvenlik görevlisi kurtarılamadı. Kalp krizi veya beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdiği sanılan Ali Türkol'un cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ali Türkol'nun cenaze bugün ikindi namazına müteakip Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi Balahatun Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Bilecik Şehir Mezarlığa defnedildi.

Cenazeye, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreteri Rüştü Mumcu, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Işık, çok sayıda üniversite çalışanları ve Ali Türkol'un arkadaşlar ile sevenleri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şeyh Edebali Bilecik İznik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title