Haberler

Bilecik PTT Başmüdürlüğü Faaliyetleri

Bilecik Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Başmüdürü Halit Taşpınar, kurum çalışmalarını anlatarak yaklaşan Babalar Günü dolayısı ile düzenledikleri kampanya hakkında bilgi verdi.

Bilecik Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Başmüdürü Halit Taşpınar, kurum çalışmalarını anlatarak yaklaşan Babalar Günü dolayısı ile düzenledikleri kampanya hakkında bilgi verdi.

Taşpınar, yaptığı açıklamada, ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasındaki önemine paralel olarak, hizmetlerini sürdüren ve bir buçuk asrı aşan bir geçmişle köklü bir geleceğe sahip olan kurumlarının 2004 yılından bu yana uygulamakta olduğu PTT Bank projesi ile yeni bir görünüm kazandığını, aynı zamanda sürekli yapıcı yenilikle hizmet kalitesi ve standardı yükseltildiğini söyledi. Bu bağlamda özellikle bankacılığın olmadığı kırsal kesimde yaşayan vatandaşların finansal alandaki ihtiyaçlarının karşılanması için iş yerinde verilen hizmet çeşitliliği her geçen gün artırmakta olduğunu belirten Taşpınar "PTT Bank konsepti kapsamında yürütülen çalışmalar son hızla sürdürülmekte olup, otomasyon sistemi üzerinden işletilen online hizmet çeşitleri vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda sunulmakta ve artık tüm merkez, şube acentelerimizde parasal iş ve işlemler saniyeler içerisinde yapılmaktadır. Bilecik PTT Başmüdürlüğümüz, il sınırları genelinde Bilecik İl Merkezi ile, Bozüyük, Söğüt, Osmaneli, Pazaryeri ve Gölpazarı ilçelerinde PTT Merkez Müdürlükleri şeklinde, Bilecik Gar ve Bozüyük Çarşı noktaları ile Yenipazar ilçesi ve İnhisar'da PTT şubeleri şeklinde, Vezirhan, Bayırköy ve Dodurga'da ise PTT acenteleri şeklinde olmak üzere 6 adet merkez, 4 adet şube ve 3 ayrı noktada hizmet vermektedir. Ayrıca kurumumuz yapılan statü değişikliği sonucu anonim şirket olarak hizmete devam etmekte olup, bu bağlamda yapılacak atılımlarla hizmetlerimiz en iyi şekilde yürütülecektir".

"BİLECİK GENELİNDE 6 ADET PTT MATİK KURULU"

Bugüne kadar Bilecik il sınırlarımızda Bilecik il merkezinde 2 adet, Bozüyük, Osmaneli, Söğüt ve Pazaryeri PTT iş yerlerimizde 1'er adet olmak üzere toplam 6 adet ATM (Pttmatik) kurularak hizmete verdiklerini söyleyen Taşpınar, "Ayrıca şirketimizce verilen hizmetlerin tanınırlık ve bilinirliklerinin artırılması amacıyla özel günlerde ve bayramlarda hizmet içerikli kampanyalar düzenlenmekte olup, belirli dönemlerde kurye ve kargolar indirimli olarak kabul edilmektedir. Uygulanan bu kampanyalar ülkemiz genelinde kampanya konusu hizmetlere talepler artmakta ve olumlu sonuçlar ortaya çıkmaktadır" dedi.

BABALAR GÜNÜ KAMPANYASI

Bu çalışmalar kapsamında 16-20 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü için bir indirim kampanyası düzenlediklerin belirten Taşpınar, "Tüm özel günlerde olduğu gibi yurt içinde babalar gününden önceki 5 gün içerisinde postaya verilerek bütün posta kargosu ve APS kuryeler için yüzde10 indirim uygulanacak ve indirimli kampanya uygulamasında Türkiye genelindeki tüm müşterilerimiz hiç bir başvuru ve şart gözetmeksizin yararlanabilecekleridir. Bahse konu indirim kampanyası için özel olarak tasarlanan afişler iş yerlerimizde tüm müşterilerimizin görebileceği şekilde panolara asılmış olup, en değerli varlığımız olan babalarımızın sevindirilmesine bir nebze olsun katkı kampanya ile sağlanılması hedeflenmektedir. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Babalar Günü Taşpınar Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title