Haberler

Bilecik Protokolü İş Yeri Açılışında Buluştu

Bilecik’te bir tur şirketinin açılışı siyasileri ve bürokratları bir araya getirdi.

Bilecik'te bir tur şirketinin açılışı siyasileri ve bürokratları bir araya getirdi.

Bilecik Belediye Otobüs Terminali'nde bir otobüs firmasının bilet satış noktalığını yapan Erol Çim'in yeni açtığı tur şirketinin açılışında bir araya gelen siyasiler ve bürokratlar, iş yerinin açılış kurdelesini birlikte kestiler. Açılışa, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İl Müftüsü Necati Akkuş, ASKF Başkanı Nusret Tosun, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, siyasi parti il ve ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın iş yeri sahibine, "hayırlı kazançlar" temennisinin ardından İl Müftüsü Necati Akkuş'un duası eşliğinde iş yerinin açılış kurdelesi, protokol erkanı tarafından kesildi. Davetlilere açılışın ardından çeşitli ikramlar yapılırken, şirketin, yurt içi ve yurt dışı gezi turları, kültür gezi turları, hac ve umre organizasyonları düzenleyeceği bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Akkuş Selim Yağcı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title