Haberler

Bilecik Kapalı Spor Salonu Yapımı Tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yatırım programına aldığı Bilecik Kapalı Spor Salonu'nun yapımı tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yatırım programına aldığı Bilecik Kapalı Spor Salonu'nun yapımı tamamlandı.

Bilecik Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, 2 bin seyirci kapasiteli Uluslararası Basketbol Federasyonu (FİBA) standartlarına uygun Kapalı Spor Salonu'nun yapımı tamamlandığını, çok az bir eksiğinin kaldığını anlattı. Doyuk, 21 Mayıs 2012 tarihinde ilgili müteahhit firmaya yer teslimi yaptıklarını belirterek, "Şu an itibari ile az bir eksiği kalan salonun tefrişatının tamamlanması ve çevre düzenlenmesinin yapılması için Spor İl Müdürlüğümüzce ihaleye çıkma hazırlıklarını başlatılmış olmaktayız. Kısa zamanda salonumuzu ve antrenman salonlarını donanımlı bir şekilde sporsever halkımızın ve sporcularımızın hizmetine en iyi şekilde sunmaya hazırlanmaktayız.

Salonumuzda profesyonel müsabakaların oynanacağı gibi federasyon ve her türlü lig müsabakaları da yapılacaktır. Ayrıca antrenmanların yapılacağı salonlar olarak güreş-judo salonu, taekwondo-karate salonu, masa tenisi salonu yine ayrıca voleybol, basketbol, hentbol ve badminton salonu bulunmaktadır. Spor İl Müdürlüğü olarak ilimize kazandırılan çok amaçlı ve donanımlı bu tesis için başta Sayın Bakanımız ve Bakanlık yetkilileri olmak üzere, Sayın Milletvekilimiz Dr. Fahrettin Poyraz'a, Sayın Belediye Başkanımız Selim Yağcı'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title