Haberler

Bilecik İl Spor Merkezleri Açılış Töreni

Bilecik'te il spor merkezlerinin açılışı yapıldı.

Bilecik'te il spor merkezlerinin açılışı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, daire müdürleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bilecik Başkanı Nusret Tosun ve sporseverler ile kursiyerler katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, İl Spor Merkezlerinin çocuk ve gençlerin yaz tatili dönemlerinde boş zamanlarını verimli değerlendirmeleri, spora yönlendirilmeleri, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamaları, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmaları ve sağlıklı, zinde nesiller yetiştirmek amacıyla açıldığını bildirdi.

Merkez ile Söğüt, Osmaneli, Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerinde 19 branşta bin 50 sporcu başvuru yaptığı ve eğitimlerde 28 antrenörün görev yapacağını bildiren Yıldız, şöyle konuştu:

"Engelli İl Spor Merkezlerine 4 branşta 37 sporcu başvuru yaptı. Spor ve sportif çalışmalar bireyi fiziksel, zihinsel, ruhsal ve ahlaki yönden geliştirirken enerjilerini kişilerin sağlığına katkıda bulunacak şekilde kullanma olanağı sağlar. Spor kurallara uymayı, birlik, dayanışma, saygı, sevgi, iş birliği, paylaşma, centilmenlik ve takım ruhu ilkelerini yerleştirerek topluma uyum, kendine güven, cesaret ve arkadaşlık duygularını geliştirir. Ayrıca burada alacakları temel spor eğitimi devam ettirdikleri takdirde ileride çok başarılı bir sporcu olabilirler. Antrenörlerimizle çocuklarımıza sporu sevdirerek, sorumluluk sahibi, kendine güven duyan, bedenen ve ruhen sağlam geleceğin örnek gençleri olarak yetiştirmek için elimizden gelen gayret ve çabayı ortaya koyacağız."

Konuşmanın ardından halk oyunları ekibi ve çeşitli spor kurslarına katılan sporcular, gösteriler sundu.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Aslan Yıldız Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title