Haberler

Bilecik İl Spor Merkezleri Açılış Töreni

Bilecik'te il spor merkezlerinin açılışı yapıldı.

Bilecik'te il spor merkezlerinin açılışı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, daire müdürleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bilecik Başkanı Nusret Tosun ve sporseverler ile kursiyerler katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, İl Spor Merkezlerinin çocuk ve gençlerin yaz tatili dönemlerinde boş zamanlarını verimli değerlendirmeleri, spora yönlendirilmeleri, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamaları, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmaları ve sağlıklı, zinde nesiller yetiştirmek amacıyla açıldığını bildirdi.

Merkez ile Söğüt, Osmaneli, Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerinde 19 branşta bin 50 sporcu başvuru yaptığı ve eğitimlerde 28 antrenörün görev yapacağını bildiren Yıldız, şöyle konuştu:

"Engelli İl Spor Merkezlerine 4 branşta 37 sporcu başvuru yaptı. Spor ve sportif çalışmalar bireyi fiziksel, zihinsel, ruhsal ve ahlaki yönden geliştirirken enerjilerini kişilerin sağlığına katkıda bulunacak şekilde kullanma olanağı sağlar. Spor kurallara uymayı, birlik, dayanışma, saygı, sevgi, iş birliği, paylaşma, centilmenlik ve takım ruhu ilkelerini yerleştirerek topluma uyum, kendine güven, cesaret ve arkadaşlık duygularını geliştirir. Ayrıca burada alacakları temel spor eğitimi devam ettirdikleri takdirde ileride çok başarılı bir sporcu olabilirler. Antrenörlerimizle çocuklarımıza sporu sevdirerek, sorumluluk sahibi, kendine güven duyan, bedenen ve ruhen sağlam geleceğin örnek gençleri olarak yetiştirmek için elimizden gelen gayret ve çabayı ortaya koyacağız."

Konuşmanın ardından halk oyunları ekibi ve çeşitli spor kurslarına katılan sporcular, gösteriler sundu.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Aslan Yıldız Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title