Haberler

Bilecik İl İdaresi Şube Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

Bilecik İl İdaresi Şube Başkanları Toplantısı, Bilecik Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında yapıldı.

Bilecik İl İdaresi Şube Başkanları Toplantısı, Bilecik Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında yapıldı.

Bilecik Polis Evi'nde gerçekleştirilen toplantı öncesi sabah kahvaltısına Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Vali Yardımcıları, İl İdaresi şube başkanları ve personeller katıldı.

Düzenlenen kahvaltıda açılış konuşmasını yapan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, bugün bütün şube müdürleriyle bir araya geldiklerini ve kanunun 5442'nin 5'inci maddesinin gereğini bu toplantıyı yapacaklarını belirti. Nayir, "Bizim sizden taleplerimiz olmasın aynı zamanda bir tanışma olsun. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Birbirleriyle çok fazla ilişkili olmayan, çok fazla irtibatı olmayan daire amirlerimiz var. Onlarla birlikte bir sabah kahvaltısında bir arada olalım diye düşündük. Bu olayın mimarı da Mustafa beydir vali yardımcımız. Kendisi, 'Bundan önceki görev yerlerimizde böyle şeyler yapıyorduk güzel oluyordu' deyince biz de onu burada bir uygulamaya geçirelim istedik" dedi.

"EN KILCALA KADAR HİZMET GÖTÜREN BİRİMLERİMİZ BURADA"

Nayir, konuşmasının devamında devletin organlarının yasama yürütme ve yargı olduğunu ifade ederek, "Biz işin yürütme bölümündeyiz. Yargı bizim dışımızda, Yasama Ankara'da. Yürütmenin içinde de yerel yönetimler, üniversiteler, bakanlıklarımızın diğer teşkilatları var. Biz onun içinde de diğer bir parçayız. Valiliklerimize, kaymakamlıklarımıza bağlı olan buradaki görmüş olduğumuz daire amirlerimiz yalnızca buradaki buz dağının üst taraftaki kısmı. Binleri bulan memur kesiminin burada temsilcileri var. Emniyetimiz, jandarmamız diğer bütün hepsiyle buradaki arkadaşlarımız devletin görünen yüzü. En kılcala kadar hizmet götüren birimlerimiz burada. İrtibat çok önemli. Bundan önceki konuşmalarımızda da hep aynı şeyden bahsettik. Eğer bir başarı bekliyorsak daire amirlerimizin birbirleriyle olan irtibatları çok önemli. mutlaka aralarında iyi ilişkilerin sempatik kanalların açılmış olduğu ilişkilerin olması lazım. İnşallah bu tür toplantılarda buna vesile olacak" dedi.

"TECRÜBE İNSANLIĞIN ORTAK MİRASI"

Nayir konuşmasında, önceki toplantılarda hep söylendiği gibi arkadaşların programlarıyla törenleriyle mutlaka yakından ilgilenilmesini belirterek sözlerine şöyle devam etti.

"Yapılan güzel faydalı çalışmalarda sizler taktirinizi belirtip oraya katılarak o çalışmanın devamını sağlamak konusunda yardımcı olalım. Varsa eleştirileriniz bunları da söyleyelim. Şöyle olsaydı diyelim. İnanıyorum ki arkadaşlarımızın tecrübeleri bundan önceki geldikleri illerdeki tecrübeleri buraya da ışık tutacaktır. Tecrübe insanlığın ortak mirası. Benim geldiğim ilde bu böyle yapılıyordu da daha da faydalıydı düşüncesi varsa onu ilgili arkadaşlarla mutlaka paylaşmak lazım. Bu tür paylaşımlara da açık olmak lazım. Biz bu işi böyle yapıyoruz bu güne kadar yine böyle devam ettirelim şeklindeki düşüncedense varsa bir yenilik varsa bir teknik onlara da açık olup onları da denemek lazım. Bugün ki toplantıda onun bir sonucu. Bir başka ilde yapılan onun faydalı olduğunu söyleyince biz burada da aynı kapıyı açık tutalım diye istedik. Hepimize düşen bir sorumluluk var. Ama sonuçta devlet dediğimiz organ hepimizle birlikte oluşuyor."

"İNSANIMIZ YAPILACAK HİZMETLERİN EN İYİSİNE LAYIK"

Nayir, konuşmasının sonunda milletin gözünde olumludan çok olumsuzların dikkat çektiğini belirterek sözlerine şöyle son verdi.

"Onun için 'bir zincir en çürük halkası kadar sağlamdır' deriz. Bir yol en dar yeri kadar geniştir deriz. Onun için arkadaşlarımızın her biri kendi görev alanında devleti temsil ettiğini düşünerek oraya gelebilecek bir eleştirinin diğer faydalı işleri de örteceğini kapayacağını düşünerek mutlaka o kısmı sağlam tutması gerekir. Halk içinde güzel bir söz var 'herkes evinin önünü süpürse şehir temiz olur' diye. İnanıyoruz ki buradaki arkadaşlarımızın her biri de devleti temsil noktasında üzerine düşeni yaparsa devletin manevi imajı burada herkes nezdinde mutlaka farklılaşacaktır. İnsanımız inanıyoruz biliyoruz herkes aynı şeyi söylüyor yapılacak hizmetlerin en iyisine layık. Ben görev sürem içerisinde Bilecik'te de bundan farklı bir şey görmedim. Devletiyle uyumlu devletinden hizmetini bekleyen çok fazla şikayetçi olmayan, ama takip eden, bakan inceleyen bir nüfus yapımız var. Onun için elimizden geldiği kadar halkı da bilinçlendirerek yapılan çalışmalar konusunda onları da bilgi sahibi ederek bu çalışmaları yürütmemiz lazım. Kurumlar yalnızca kendi görev alanlarıyla ilgilenmesin diğer görev alanlarıyla ilgili varsa fikirleri eğer direkt onlara götürmekte mahsur görüyorsanız vali yardımcılarımıza veya valiliğe getirerek bu konunu değerlendirmesini birlikte yapalım. Özel konuşacağımız konular varsa arkadaşlarımızın bir özel konuşacağız dedikleri konuları varsa onlara geçebiliriz. Kendi kurumlarıyla ilgili bilgi vereceğiz yapılan çalışmalarla ilgili şunları yapacağız dediği konular varsa onları konuşacağız. Bundan önceki toplantılarda genel olarak arkadaşlarımıza kurum düzeninden bahçe düzenine kadar mesai takibine kadar kılık kıyafete kadar çok şeyleri söyledik. Onlar kendi kayıtlarımızda var."

Konuşmanın ardından toplantının geri kalan yeri basına kapalı yapıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hamdi Nayir Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title