Haberler

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Ocak Ayı Çalışmaları

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ocak ayı faaliyetleriyle alakalı açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, suç ve kabahatlerin işlenmesinin önlenmesi, silah, mühimmat, kaçak mal ve her türlü suç eşyasının ele geçirilmesi, aranan kişilerin yakalanması, meydana gelen olayların ve suçların aydınlatılması, suç işleyenlerin ve şüphelilerin yakalanmaları amacı ile çalışmalar yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Asayiş kontrolleri ve aramalar kapsamında 3 bin 13 kişinin Ulusal Yargı Ağı Projesi (UYAP) sisteminden yapılan kontrolü neticesinde 44 değişik illerden değişik suçlardan aranan 6 şüpheli olmak üzere toplam 50 kişi yakalanmıştır" denildi.

İKİ AYRI EVDEN KAPI GÖBEĞİ KIRMAK SURETİ İLE HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILDI

Açıklamanın devamında, Bilecik'te 4 ev hırsızlığı olayın aydınlatıldığı belirtilerek, "14 Aralık 2015 tarihinde İlimiz Bahçelievler ve İsmetpaşa Mahallelerinde bulunan iki ayrı ikamette gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili olarak, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerin yapmış olduğu titiz çalışmalar neticesinde iki ayrı ikametten hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliler tespit edildi ve ilgili bilgi ve dokümanlar adli mercilere intikal ettirildi. 2 Ocak tarihinde İlimiz Cumhuriyet ve İsmetpaşa Mahallelerinde bulunan iki ayrı ikamette gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili olarak, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerin yapmış olduğu titiz çalışmalar neticesinde iki ayrı ikametten hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli tespit edildi ve ilgili bilgi ve dokümanlar adli mercilere intikal ettirildi. 20 Ocak 2016 tarihinde İlimiz İsmetpaşa Mahallesinde ikamet eden vatandaşa ait motosiklet ikametinin önünden çalındı. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerce yapılan titiz çalışmalar neticesinde olayın şüphelisi yakalanarak adli mercilere intikal ettirildi. Parçalanmış olarak ele geçirilen motosiklet, parçaları ile birlikte sahibine teslim edildi. 9 Ocak tarihinde sabah saatlerinde ilimiz Bayırköy Açık Cezaevinden firar eden mahkum, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan titiz çalışmalar neticesinde kısa süre içerisinde Bilecik otogarında yakalandı. Yakalanan mahkum cezaevine teslim edildi" denildi.

KOM OLAYLARI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) yapılan çalışmalardan bahsedilerek, açıklamaya şöyle devam edildi:

"İl Merkezinde, Mali Büro görevlilerince ilimizde Resmi Belgede Sahtecilik suçuna iştirak eden şahıs ve organizasyonların deşifresine yönelik 1 operasyon gerçekleştirilmiştir. Sahtecilik suçuyla ilgili 1 şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır. Narkotik Büro görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan, satın alan veya kullanan, şahıs ve organizasyonların deşifresine yönelik 3 ayrı operasyon gerçekleştirilmiştir. İki ayrı operasyonda 2 kişi hakkında Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu Madde Satın Almak Kabul Etmek ve Bulundurmak suçundan yasal işlem yapılmış, 1 operasyonda ise 2 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan yasal işlem yapılmış ve 1 şahıs tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir."

23 KİŞİYE 3 BİN 183 TL İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI

Açıklamada, Bilecik genelindeki umuma açık yerleri denetimleri hakkında bilgi verilerek, "İl merkezinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 7 adet içkili restoran, 18 adet kıraathane, 8 adet kafe, 6 adet internet kafe, 6 adet oyun salonu denetlenmiş, denetlemelerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır. Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 2 kıraathane, 3 internet kafe, 1 içkili yer, 1 tekel bayii denetlenmiş olup 1 tekel bayiine ve 1 birahaneye 1072 sayılı kanun kapsamında işlem yapılmıştır. Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 14 kıraathane, 3 internet kafe, 10 çay bahçesi, 2 hamam denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. İnhisar İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekiplerce 4 kıraathane, 1 internet kafe, 2 içkili yer, 2 tekel bayi denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Pazaryeri İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekiplerce 8 kıraathane, 1 internet kafe, 1 oyun salonu, 2 tekel bayii, 1 hamam denetlenmiş olup 1 kıraathanede tütün mamullerinin tüketilmesinden işlem yapılmıştır. Söğüt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 17 kahvehane, 3 internet kafe, 1 oyun salonu, 3 içkili yer, 3 tekel bayi denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Sarhoşluktan 5, tütün mamullerinin tüketilmesinden 16, kimlik bildirmemekten 1, silah taşımaktan 1 olmak üzere toplam 23 kişiye 3 bin 183 TL idari para cezası uygulanmıştır" denildi.

TRAFİK DENETİMLERİ

Ayrıca trafik denetimleri kapsamında bin 909 şahsa 460 bin 108 TL uygulandığının da yer aldığı açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Hız ihlali yapan bin 297 sürücüye, alkollü araç kullanan 21 sürücüye, emniyet kemeri takmayan 8 sürücüye, kırmızı ışık ihlali yapan 10 sürücüye, kasksız motosiklet kullanan 2 sürücüye, park yasağı bulunan alanlara park eden 194 sürücüye, araçlarına zamanında muayene yaptırmayan 91 sürücüye, taşıma sınırının üzerinde yolcu taşıyan 3 sürücüye, yük taşıma sınırının üzerinde yük taşıyan 5 sürücüye, araç sigortasını yaptırmayan 20 sürücüye, diğer kural ihlalleri için 258 sürücüye olmak üzere toplam bin 909 şahsa 460 bin 108 TL cezai işlem uygulanmıştır."

Ayrıca, Bilecik genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için kontrol, denetim ve çalışmalara aralıksız devam edileceği de bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Bilecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title