Haberler

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'nden 50 Gün Sonra Operasyon Açıklaması

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, “Kanunlara Uymamaya Tahrik” suçuyla ilgili yaptığı bir operasyonla ilgili yaklaşık 50 gün sonra bir basın açıklaması yaptı.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, "Kanunlara Uymamaya Tahrik" suçuyla ilgili yaptığı bir operasyonla ilgili yaklaşık 50 gün sonra bir basın açıklaması yaptı.

Açıklamada, 6 Haziran 2015 günü saat 03: 50 sıralarında Bilecik merkez Teyfikbey Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerinde ışıklandırma direkleri, elektrik panoları ve minibüs duraklarına, üzerinde "Yaratmak da Emretmek de Allah'a Mahsustur" ve "Oy Kullanma Yaratıcına Şirk Koşma" tevhid dergisi.com ile radyotevhid.com ibareleri yazılı stickerların yapıştırıldığı görevlilerce tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, "Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde stickerların yapıştırıldığı güzergahlardaki tüm kamera görüntülerinin toplanarak yapılan incelenmesinde; stickerleri yapıştırdığı tespit edilen M.S isimli şahıs 6 Haziran 2015 günü saat 18.40 sıralarında yapılan operasyon sonucu yakalanmış olup, tespit edilen yerlerdeki stickerlar görevlilerimizce toplatılmıştır. Şahıs ve şahısla bağlantılı yerlerin araması yapılmış, bu yerlerde bahse konu nitelikteki stickerlara rastlanılmamıştır. Konu hakkında günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi aktarılmış olup, alınan talimat gereği M.S. isimli şahıs hakkında Türk Ceza Kanunun 217. maddesi gereğince "Kanunlara Uymamaya Tahrik" suçundan hazırlanan tahkikat evrakı 7 Haziran 2015 günü Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmiştir" denildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title