Haberler

Bilecik Frenleri Boşalan Midibüs 4 Otomobile Çarparak Durdu

Frenleri boşalan midibüs 4 otomobile çarparak durdu Bilecik'in Osmaneli ilçesinde park halinde duran ve içerisinde kimsenin bulunmadığı midibüs, frenlerinin boşalması sonucunda kendiliğinden hareket etti.

Frenleri boşalan midibüs 4 otomobile çarparak durdu

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde park halinde duran ve içerisinde kimsenin bulunmadığı midibüs, frenlerinin boşalması sonucunda kendiliğinden hareket etti. Midibüs, park halindeki 4 otomobile çarptıktan sonra durdu, olayda şans eseri kimseye bir şey olmadı.

Osmaneli ilçe merkezinde gündüz saatlerinde meydana gelen olayda alınan bilgilere göre sürücü Hasan Uyar, 11 SF 003 plakalı midibüsü yol kenarına park etti. Kısa süre sonra frenleri boşalan midibüs kendiliğinden hareket ederek yokuş aşağı yaklaşık 300 metre gittikten sonra park halinde duran 11 SD 871, 11 SF 511, 11 SD 508 ve 11 SK 665 plakalı otomobillere çarparak durdu.

Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olayda şans eseri kimseye bir şey olmazken araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaneli Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title