Haberler

Bilecik Emniyeti, 217 Hırsızlık Olayını Çözdü

Güncelleme:

Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekipleri, plaka tanıma sisteminden 217 aracı inceleyerek hırsızlık olayını çözdü.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, plaka tanıma sisteminden 217 aracı inceleyerek hırsızlık olayını çözdü.

Edinilen bilgilere göre, Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi'nde bir eve camdan girerek hırsızlık olayına karışan şahısların eşkalleri, Asayiş ekiplerinin olayın meydana geldiği ikametin çevresinde herhangi bir güvenlik kamerası olmamasına rağmen, kısıtlı imkanlar çerçevesinde yapılan araştırmaları sonucu tespit edildi. Bilecik Asayiş Şube ekipleri, Bilecik'te kurulu plaka tanıma sisteminden kayıtlara giren 217 adet yabancı plakalı araç üzerinde çalışma yapıp, bu araçlardan olayın meydana geldiği saatte plaka tanıma sisteminde hareketleri bulunan 34 plakalı kiralık bir araç olduğunu tespit etti. Aracın şüpheli olabileceği değerlendirilerek, araç üzerinde yoğunlaşan ekipler, çevre illerle de irtibata geçerek aracın İ.K. (34) isimli şahıs tarafından daha önceden İstanbul'da 3 Eylül 2014 tarihinde Sultanbeyli ilçesinde gerçekleştirilen hırsızlıkta çalındığını, E.Ö.'ye ait ehliyetin üzerine kendi fotoğrafını yapıştırarak kiralandığını tespit etti. Bahse konu olan şahsın 17 Eylül 2014 tarihinde de Sakarya il merkezinde iki ayrı ikametten hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği, hırsızlıkların meydana geldiği adreslerde bulunan güvenlik kameralarından tespit edilmiş olup, şüpheli şahsın yakalama çalışmalarına ülke çapında devam etmekte. Bilecik Asayiş Müdürlüğü ekipleri, Bilecik'te 1, Sakarya'da 2 ve İstanbul'da 1 hırsızlık olayı olmak üzere 4 ayrı hırsızlık olayını aydınlatmış oldu.

Ayrıca Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bu yapılan çalışmalar sonucu hırsızlık olayına karışan şahsın eşkali tespit edilip, İstanbul'da ikamet ettiği ve yakalama çalışmalarının başlatıldığı bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi İstanbul Bilecik Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title