Haberler

Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Şahiner, Basın Mensuplarıyla Buluştu

Güncelleme:

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığından Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına yeni atanan Bekir Şahiner, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığından Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı'na yeni atanan Bekir Şahiner, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Görevine yeni başlayan Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner basın mensuplarıyla makamında bir araya gelerek hem kendi tanıttı hem de basın mensuplarını ile tanıştı. Amaçlarının yargıda etkinliğin verimliliğin artırılması ve hukuka uygun şekilde görevlerinin ifa edilmesi olduğunu belirleten Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner "İnşallah bu görevi Bilecik'te layıkıyla yerine getirmeye çalışırız. Nezaket gösterdiniz, hepinize teşekkür ederiz. Çok sağ olun. Daha önceki görev yerlerimizde basın mensuplarıyla ilişkilerimiz iyiydi. Mevzuat çerçevesinde, temel prensipler çerçevesinde bizim vermemiz açıklamamız gereken bilgiler oluyordu. İnşallah buraya uzlaştırma bürosu istiyoruz ki en çok önem verdiğim konulardan birisi de o. Basın bürolarımızı da oluşturmuştuk adliyelerimizde. Burada da inşallah basın bürosu ve basın sözcülüğü kurma işlevi kazandıracağız. Bakanlığımızın, kurulumuzun bu konuda son yaptığımız çalışmalarda da mevzuatımız buna uygun. Basın büromuzu inşallah faaliyete geçireceğiz" dedi.

"BİZİM FAALİYETLERİMİZDE BASINIMIZIN YERİ ÖNEMLİ"

Şahiner, görevleri sırasında yapacakları her türlü faaliyetlerde basının çok önemli yeri olduğunu ifade ederek," Bizim faaliyetlerimizde basınımızın yeri önemli. Bu faaliyetleri zamanla sizler de göreceksiniz. Cezaevlerinde yapacağımız etkinlikler olacak, adliyemizin etkinlikleri. Yeni kararnameyle Bilecik adliyesinde hakim ve savcı sayısında artış oldu. Savcı sayısının artırılması güzel bir şey. Neticede hakim ve savcıların işlerini daha kolay yapabilmelerini, daha hızlı ve etkili bir şekilde yargı kararını verebilmelerini sağlayacak. O yönüyle güzel bir sonuç oldu. İnşallah meslektaşlarımızda görevlerine başladıklarında biz daha iyi bir yargı çalışmasını Bilecik halkına vereceğimizi ümit ediyoruz. Bütün temennimiz o şekilde. Yeni adalet sarayı yapımında da bizim çalışmalarımız sürecek. İnşallah yeni bir adalet sarayının Bilecik'e kazandırılması noktasında adımlarımız iyi olur ve sonuçlarını da iyi alırız. Bilecik'in kent kültürü oluşmuş, biz Bilecik'ten memnun kaldık. Benim eşim de hakim, o da görevine başladı. İnşallah Bilecik'e, Bilecik halkına, bu yöreye güzel çalışmalar yapar, memnun bir şekilde ayrılırız" dedi.

BEKİR ŞAHİNER KİMDİR?

Bekir Şahiner, Dokuz Eylül Üniversitesinde eğitimini tamamlayarak, 1999 yılında Adıyaman Cumhuriyet Savcısı görevine başladığı. 2003 yılında Bitlis Ahlat ilçesine Cumhuriyet Savcılığına atandı. 2005 yılında Antalya Finike'ye Cumhuriyet Savcılığına atanarak, 2007 yılında Finike Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başladı. 2009 yılında Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcılığı, 2011 yılında Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı ve son kararnameyle Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Başsavcılığı Akhisar Bilecik Finike Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title