Haberler

Bilecik Bocce Milli Takımına İlk Milli Sporcusunu Yolladı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mahmut Topçu, Ankara’da yapılan Bocce Milli Takım elemelerinde büyük bir başarıya imza attı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mahmut Topçu, Ankara'da yapılan Bocce Milli Takım elemelerinde büyük bir başarıya imza attı.

Gençler kategorisinde seçmeye katılan 16 rakibi ile yapmış olduğu zorlu maçları kazanan Topçu, kasım ayında Tayland'da yapılacak Dünya Gençler Şampiyonasın da ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Bozüyük Halk Eğitim Spor Kulübü Antrenörü Aydan Yavuz, yaptığı açıklamada "Üç yıldır yapmış olduğumuz çalışmalarımızın sonuçlarını almanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu yıl yapılan Bocce Türkiye Şampiyonasında sporcumuz Mahmut Topçu Türkiye ikincisi olmuştu. İki aydır sıkı bir çalışma sonunda şükürler olsun başardık. Bu başarı ile Bilecik ili bu dalda ilk milli sporcusunu çıkarmış oldu. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Sporcumuz Mahmut Topçu'ya da Dünya Şampiyonasında başarılar diliyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tayland Bozüyük Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title