Haberler

Bilecik Belediyespor'da Teknik Heyet ve Oyuncular Tanıtıldı

Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne yükselen Bilecik Belediyespor'da yeni sezon öncesi teknik heyet ve oyuncuların tanıtımı yapıldı.

Bilecik Belediyespor Kulübü Başkanı Emin Yağcı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, takımda 11 yeni transferin yapıldığını ve kendilerine emanet edilen kulübü bir üst tura çıkartmak için gayret göstereceklerini söyledi.

Bilecik Belediyespor'un 2005 yılından itibaren birçok alanda faaliyet gösterdiğini belirten Yağcı, "Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde bu sene oynamak nasip oldu bizlere. Biz de güzel bir kadro kurmaya çalıştık. Yeni bir yönetim oluşturduk. Renklerimiz kırmızı-beyaza döndü. Osmanlı Devleti'nin simgesi çınar yaprağını da esas alarak yeni logomuzu oluşturduk. Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne yakışır bir kadro oluşturmaya çalıştık. Hocalarımız ellerinden gelen gayreti gösterdi." dedi.

Başantrenör Yeşer Karabulut ise Bilecik Belediyespor'un 2. Lig'e kabul edilmesinde taraftarın büyük rolü olduğunu belirterek, "Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Taraftarımız ile biz bir yerlere geldik, inşallah onlar bizleri yalnız bırakmazlar. Bu sezon maçlarımızı 2 bin 500 kişilik yeni salonumuzda oynayacağız. Taraftarımızı yeni sezonda yanımızda görmek istiyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bilecik Belediyespor'un teknik heyet ve oyuncularının tanıtımı yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Şeyh Edebali Türkiye Bilecik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

SA Spurs New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Sacramento Kings Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title