Haberler

Bilecik Belediyesinin Karla Mücadele Çalışmaları

Bilecik Belediyesince Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası bünyesindeki ekiplerin 24 saat çalışmaları ile Bilecik’teki bütün yolların ulaşıma açık olduğu belirtildi.

Bilecik Belediyesince Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası bünyesindeki ekiplerin 24 saat çalışmaları ile Bilecik'teki bütün yolların ulaşıma açık olduğu belirtildi.

Dün gece saatlerinden itibaren çalışmalarına başlayan Bilecik Belediyesi Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası bünyesindeki ekipler, bir haftadır etkisini gösteren yağışın temizleme çalışmaları kapsamında şehrin dört bir köşesinde faaliyet göstermeye devam ediyor. Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve AK Masa bünyesinde kurulan Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası, gece boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında bütün ana ve ara arterleri ulaşıma açtı. Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalarını kesintisiz olarak sürdüren ekipler, ayrıca vatandaşların karla ilgili taleplerini de en kısa zamanda yerine getiriyor.

4 Kamyon, 4 kepçe, 2 traktör, 1 greyder, 2 kar küreme aracı ile çalışmalarını sürdüren ekipler, şehir içindeki yaya kaldırımı ve sokakları da temizliyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı çalışmaları yerinde inceledi

Belediye Başkanı Selim Yağcı, beraberinde Başkan Yardımcıları Nihat Can ve Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleriyle birlikte, Bilecik Belediyesi Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası bünyesindeki ekiplerinin karla mücadele çalışmalarına katılarak, incelemelerde bulundu. Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası bünyesindeki ekiplerine gösterdikleri çaba ve gayret dolayısıyla teşekkür eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi: "Bütün ülkemizde olduğu gibi ilimizde de Cenabı Allah'ın rahmet göstergelerinden biri olan karın bereketini yaşıyoruz. Elbette böyle bereketi olan bir durumun zahmeti de oluyor. Çok şükür ekiplerimizin gayretli çalışmaları sonucunda şu ana kadar vatandaşlarımız büyük bir mağduriyet yaşamadı. Kendim ve ilgili birim amirlerimizle birlikte gün boyu yaptığımız kontrollerde bütün yollarımızın ulaşıma açık olduğunu gördük. Şehrimizin zor coğrafi konumuna rağmen en üst noktalarda da incelemelerde bulunduk ve yollarımızın ulaşıma açık olduğunu gördük. Çalışmalar kapsamında ayrıca Halep'e yardım için hazırlanan ve mahsur kalan TIR'ımızı da ekiplerimiz çalışmalarıyla kurtardı. Bizlere de yardım olması açısından insanlarımızın çok gerekli olmadığı halde araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum. Ben ekibime çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum".

İncelemeleri kapsamında Pelitözü köyündeki çalışmaları da kontrol eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada vatandaşlarla bir araya geldi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Yağcı Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title