Haberler

Bilecik Belediyesi Spor Merkezi Bütün Bayanları Bekliyor

Bilecik Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan ’’Bilecik Belediyesi Bayan Spor Merkezi’’ uzman diyetisyen ve eğitmenler eşliğinde faaliyet göstermeye devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan "Bilecik Belediyesi Bayan Spor Merkezi" uzman diyetisyen ve eğitmenler eşliğinde faaliyet göstermeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın büyük önem verdiği ve gerekli desteği sağladığı Spor Merkezi, birçok grupta gerçekleştirdiği eğitimler ile katılımcıların yüzünü güldürüyor. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi Mezunu Didem Ayrancı, Bilecik Belediyesi Bayan Spor Merkezi'nin açıldığı ilk günden bu yana burada vatandaşlara hizmet verdiğini belirtti. Ayrancı, "Öncelikle ben böyle güzel bir spor merkezini Bilecik'imize kazandırarak, bayanlarımıza böyle güzel bir fırsat verdiği için Belediye Başkanımız Selim Yağcı'ya kendim ve burada hizmet alan katılımcılarımız adına çok teşekkür ediyorum. Salonumuz Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Salı ve Perşembe günleri olmak üzere iki grup şeklinde hizmet veriyor. Böylece sabah, öğle ve akşam olmak üzere 6 grubumuz oluyor. Seanslarımız, sabah 09.00, öğle 14.00, akşam 18.00'de başlıyor ve 19.30'da son buluyor. Bütün imkanları bulduğumuz bu salonumuzda birlikte çalışıyoruz. Spor yapılmasına ilişkin bütün alet ve ekipmanlarımız mevcut. Hatta şunu da söyleyebilirim ki buraya gelen katılımcılar, salonumuz ve içindeki imkanları görünce çok şaşırıyorlar ve bundan büyük memnuniyet duyuyorlar. Koşu bantlarımız, bisikletlerimiz, elektrikli bisikletlerimiz, twist aletlerimiz ve dambıllarımız ve diğer aletlerimizle çalışıyoruz. Çalışmalarımız sırasında bütün bu aletleri kullanıyoruz. Her gün katılımcılarımız artıyor. Bununla birlikte bütün Bilecikli bayanlarımızı bekliyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Yağcı Eskişehir Ayrancı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title