Haberler

Bilecik Belediyesi Nisan Ayı Sosyal ve Kültürel Etkinlikleri

Bilecik Belediyesi 2014 Sanat ve Kültür yılı etkinlikleri kapsamında Nisan ayındaki etkinlikleri ile Bilecik halkıyla buluşturmaya devam edeceği açıklandı.

Bilecik Belediyesi 2014 Sanat ve Kültür yılı etkinlikleri kapsamında Nisan ayındaki etkinlikleri ile Bilecik halkıyla buluşturmaya devam edeceği açıklandı.

Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerde, ünlü sanatçı ve programları Bileciklilerle buluşturmanın yanı sıra Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan 7'nci Geleneksel Çocuk Festivali'nde düzenlenecek. Yapılan açıklamada, "Nisan ayı etkinlikleri kapsamında, 6 Nisan Pazar günü saat 13: 00'te Müzikli Danslı oyun Teneke Şövalyeleri çocuklarımızın beğenisine sunduk. Yine çocuklarımız için 13 Nisan Pazar günü saat: 13: 00'te Müzikli Danslı Oyun "Heidi" çocuklarımızla buluşturacağız. Etkinlikler kapsamında, 17-19 Nisan tarihlerinde, saat: 20: 00'de, Kutlu Doğum Haftası kapsamında, "O Alemlere Rahmet, Alemler Ona Hasret" konulu konferans düzenlenecek. 18 Nisan Cuma günü saat: 20: 00'de Cumhuriyet Meydanı'nda Uğur Işılak, konser verecek.

Yine etkinlikler kapsamında 25 Nisan Cuma günü, saat: 20'00'de Akademisyen ve İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Bileciklilerle buluşacak. Nisan ayı etkinliklerimiz, 27 Nisan Pazar günü saat: 13: 00'te "Zaman Tüneli" adlı oyunun çocuklarımız için sahnelenmesi ile son bulacak" denildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şeyh Edebali Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title