Haberler

Bilecik Belediyesi'nin Bakım ve Düzenleme Çalışmaları

Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile şehir güzelleşiyor.

Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile şehir güzelleşiyor.

Kentin her bir noktasında gerçekleştirdiği yenileme, bakım ve düzenleme çalışmaları ile faaliyetlerini sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin güzel bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında; Bahçelievler Mahallesinde Uğur Mumcu, Koza, Huzur, Dinar ve Türkmeneli Anıtı çevresinde; İstiklal Mahallesinde ise Osmanlı Arması çevresi, Tugay önü, Kentpark ve Refik Aslan Caddelerinde sulama çalışması gerçekleştirdi.

Sulama çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesi ile Organize Sanayi Bölgesi arasındaki refüjler ile Kültür Kongre Merkezi yamacında da faaliyet gösteren ekipler, Tugay ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki çit bitkilerini budama çalışmalarını yerine getirdi.

Açık pazarın üst kısmındaki ağaçlandırma bölgesinde de sulama çalışmalarını yerine getiren ekipler, Pelitözü Gölpark Açık Hava Tiyatrosu ve orta refüjlerdeki kimi bölgelerde ot temizliği çalışmalarını gerçekleştirirken, belirli dönemlerde cadde ve sokaklarda yıkama çalışması da gerçekleştiriyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Uğur Mumcu Bilecik Koza Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title