Haberler

Bilecik Belediyesi'nden AK Parti Teşkilatı ile Dostlar İftarı

Bilecik Belediye tarafından Ak Parti Bilecik Teşkilatı üyelerine iftar yemeği verildi.

Bilecik Belediye tarafından Ak Parti Bilecik Teşkilatı üyelerine iftar yemeği verildi.

Tarihi Saat Kulesi önünde verilen iftara; Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, merkez ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Birlik ve beraberlik duygularının yaşandığı iftar programında konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, sahip olunan nimetlere şükretmenin önemine değindi. Konuşmasına; "Öncelikle, düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza teşrifleriniz için teşekkür ediyor, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum" ifadeleriyle başlayan Belediye Başkanı Yağcı, şunları kaydetti:

"Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen iftar programına teşrifleriniz dolayısıyla öncelikle teşekkürlerimi bildiriyor, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi bildiriyorum. Rahmet ve bereket ayı Ramazan'ın sonlarına yaklaşıyoruz. Değerli kardeşlerim burası, diriliş, kuruluş ve kurtuluşun şehri. Burası kardeşlik, sevgi hamurunun karıldığı topraklar. Onun için bizler de bu güzide topraklarda; Ramazan ayını geleneklerimize ve örf ananelerimize uygun şekilde geçirmeye çalışıyoruz. Gerçekten güzel bir memleketteyiz. Bu güzelliklerin şükrünü eda etmek ancak bu güzelliklere sahip olmayan kardeşlerimiz için dua etmek ile olacağını düşünüyorum. Cenabı Hak'ka ne kadar şükretsek azdır. Gerçekten bizlere, sizin gibi güzel, sımsıcak ve gülümseyen dostlar ve yol arkadaşları nasip ettiği için şükrediyorum. Arzumuz, isteğimiz ve duamız, bizler gibi memleketlerinde huzur ve barış içinde sımsıcak bir ortamda bu güzide ayları idrak eden bizler gibi bütün Müslüman kardeşlerimizin de bu güzelliklere bir an önce kavuşmasıdır. Cenabı Hak, hepimizi ve bütün Müslüman kardeşlerimizi, sağlık ve mutluluk içinde Ramazan Bayramına eriştirsin" .

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı ve diğer konuklar birlikte çay içerek sohbet etti.

İftar programında ayrıca öncesinde Bilecik Şeyh Edebalı Tasavvuf Musiki Korosu tarafından ilahiler okunurken, çocuklar da Bilecik Belediyesi tarafından "Çocukça Ramazan" konseptinde hazırlanan eğlenceler ile keyifli vakit geçirdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Yağcı Selim Yağcı AK Parti Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title