Haberler

Bilecik Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu Açıldı

Güncelleme:

Bilecik Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu, dünenlenen törenle hizmete açıldı.

Pelitözü Gölpark'taki açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2004 yılında göreve başladıklarında Pelitözü için bir proje hazırladıklarını  ama o günün şartları itibariyle bunu gerçekleştiremediklerini belirtti.

Pelitözü Gölpark'ın Bilecik için çok önemli bir mekan olduğunu dile getiren Yağcı, 2009 seçimlerinde Bileciklilere, bu projenin sözünü verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bizler Bilecik Belediyesi olarak, İl Özel İdaresi işbirliğinde bu projemizi adım adım uygulamaya koyduk. Ben bu projenin hem yeri hem de diğer alanlardaki izinlerini verdikleri için, bizlere de bu güzel eseri yapma fırsatı verdikleri için Valimize, İl Genel Meclisi ile İl Özel İdaremize ve  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten buraları şehrimizin çok önemli noktalarında birisi. Ancak bu zamana kadar iyi değerlendirilemedi. Yapılan ve yaptığımız bu tür eserlerle buraları cazibe merkezleri haline gelecek. Buralarda her türlü kültürel ve sosyal etkinlikler yapılabilecek. Gelen misafirlerimizi buralarda gezdirebiliyoruz, düğünlerimizi buralarda yapıyoruz. Bu açık hava tiyatrosu da bu anlamda çok güzel hizmetler verecektir. Bu eseri Bilecikliler olarak hep birlikte yaptık, hepimizin emeği var. İlimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun. "

Yağcı, İslam dünyasının çeşitli merkezlerinde yaşanan olayların çok üzüntü verici olduğunu belirterek, yapılan zulmün bir an önce durdurulması için Cenabı Allah'a yalvardıklarını sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından Açık Hava Tiyatrosu'nun açılışı, Yağcı ve protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Törene, Vali Vekili Süleyman Deniz, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Alper Sır, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdülhalik Bakır, Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik,  İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda, Bilecik Belediyesi Mehteran Takımı ve 1326 Osmanlı Kılıç Kalkan ekibi, birer gösteri sundu.

Açılış programı pilav ve ayran ikramıyla sona erdi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Selim Yağcı Pelitözü Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title