Haberler

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, Kurum ve Kuruluşların Bölge Müdürleri ile Bir Araya Geldi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Koordinasyon Kurulu toplantısı için kentte bulunan ilgili bölge müdürleri ile yemekte bir araya geldi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Koordinasyon Kurulu toplantısı için kentte bulunan ilgili bölge müdürleri ile yemekte bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpark'taki Çınarbahçe'de gerçekleştirilen buluşmaya, çevre illerdeki ilgili bölge müdürleri katıldı. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı; Vali Süleyman Elban'ın başkanlığında gerçekleştirilecek olan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı için kentte bulunan bölge müdürleri ile yapılacak olan çalışma ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirilen buluşma hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, "İlimiz ve ilçelerimiz için güzel çalışmalar gerçekleştirmek için faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bugün de çevre il ve bölgemizdeki çeşitli kurum ve kuruluşların bölge temsilcisi ile yemekte bir araya geldik. Sayın Valimizin başkanlığında gerçekleştirilecek olan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında da şehrimizin faydasına olacak proje ve konuları görüşeceğiz" ifadelerini kulandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Elban Selim Yağcı Pelitözü Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title