Haberler

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı'dan İnceleme

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentte devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentte devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yağcı, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve birim müdürleriyle birlikte ilk olarak 23 Nisan'da hizmete girmesi planlanan çocuk dünyası ile Osmanlı padişahları tarih şeridi projesi, hızlı tren garı, kapalı spor salonu olmak üzere bazı çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Şehrin farklı bölgede faaliyet göstermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yağcı, "Belediye olarak, şehri imar ve ihya etmeye devam ediyoruz. Şu an şehrimizin birçok bölgesinde birden fazla çalışma var. Bu çalışmaların her birisi önemli ve kente katkıları olacak çalışmalardır. Bu çalışmaları, değer verdiğimiz hemşerilerimiz için yapıyoruz ve gerçekten ata yadigarı bu güzide toprakların her bir köşesinde faaliyet göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadesinde bulundu.

Yağcı, Karasu mevkisinde bulunan kullanılmayan stadın da belediye tarafından sentetik saha yapılarak, hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Ay Selim Yağcı 23 Nisan Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title