Haberler

Bilecik 1. Amatör Lig Şampiyonu İl Özel İdarespor Oldu

Bilecik 1. Amatör Futbol Ligi 29. hafta futbol müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor deplasmanda en yakın rakibi Osmaneli Gençlerbirliği Spor ile 3-3 berabere kalarak, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Bilecik 1. Amatör Futbol Ligi 29. hafta futbol müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor deplasmanda en yakın rakibi Osmaneli Gençlerbirliği Spor ile 3-3 berabere kalarak, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Osmaneli İlçe Stadı'nda oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 29. hafta futbol müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor deplasmanda en yakın rakibi Osmaneli Gençlerbirliği Spor ile 3-3 berabere kalarak, bitime 1 hafta kala şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükseldi. Maça büyük bir taraftar desteği ile başlayan Osmaneli Gençlerbirliği Spor, maçın 5'inci dakikasında Mustafa Bingöl'ün ayağından yedi gol ile 1-0 geriye düştü. Yediği gol sonrası hemen toparlanan Osmaneli Gençlerbirliği Spor, maçın 13'üncü dakikasında Serkan Korkmaz ile bulduğu gol ile durumu 1-1 getirdi. Bu gol sonrası atakları kesmeyen Osmaneli Gençlerbirliği Spor, maçın 34'üncü dakikasında Ergün Özsoy ile durumu 2-1 getirdi. Bu gol sonrası karşılıklı ataklar gole dönmeyince ilk yarı 2-1 Osmaneli Gençlerbirliği Spor üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıya iyi bir futbol ile başlayan Bilecik İl Özel İdarespor, maçın 55'inci dakikasında Turgay Avcı'nın müthiş golü ile durumu 2-2 getirdi. Maçın 68'inci dakikasında Turgay Avcı kendisinin 2'inci takımın 3'üncü golünü atarak durumu 3-2 getirdi. Bu gol sonrası maç karşılıklı ataklar ile geçilirken maçın 72'inci dakikasında Osmaneli Gençlerbirliği Spor Furkan Yazıcı ile bulduğu gol ile durumu 3-3 getirdi. Bu gol sonrası Bilecik İl Özel İdarespor ataklarında yüzde yüzlük 2 pozisyonu harcaması üzerine son 10 dakika Osmaneli Gençlerbirliği Spor üstünlüğü ile geçildi. Maçın 90'ıncı dakikasında Osmaneli Gençlerbirliği Spor net bir pozisyonu gole çeviremezken, maç 3-3 berabere bitti. Bu sonuç sonrası bitime 1 hafta Osmaneli Gençlerbirliği Spor puanını 62'e çıkartırken, Bilecik İl Özel İdarespor ise 67 puana yükseldi. Son haftayı bay geçecek olan Bilecik İl Özel İdarespor bu skor ile BAL çıkarken maç sonu büyük sevinç yaşadı.

Maç sonu çıkan olaylardan dolayı deplasman takımı Bilecik İl Özel İdarespor, Osmaneli'nden yaklaşık 1 saat sonra polis eskortu eşliğinde çıkabildi.

Maçı Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli, Belediye Başkanı Münir Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezrihan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Milletvekili adayları, siyasi parti temsilciler ile çok sayıda taraftar izledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmaneli Bilecik Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title